Een IoT netwerk biedt vele mogelijkheden

CO2 meters in klaslokalen staan weer volop in het nieuws. Veel scholen moeten hiermee nog aan de slag, volgens TWS is dit dan gelijk een uitgelezen kans om dit te combineren met een grotere inzet van slimme sensoren.

Een CO2 meter is natuurlijk prima stand-alone in een klaslokaal te plaatsen. Deze ventileert op het moment dat de CO2 meter een overschrijding van de norm aangeeft.
Maar IoT biedt veel meer mogelijkheden en een CO2 meter zou heel goed in een breder IoT netwerk geplaatst kunnen worden. Naast luchtkwaliteit zouden bijvoorbeeld temperatuur, luchtvochtigheid en deursensoren in 1 netwerk geplaatst kunnen worden. Op deze manier is het veel beter mogelijk om energieverbruik te reduceren, de veiligheid en comfort van personen te vergroten.

Een IoT netwerk biedt vele mogelijkheden

IoT biedt uitstekende mogelijkheden voor scholen om zowel kosten te besparen als de veiligheid van de leerlingen te waarborgen. Alle mogelijkheden goed benutten vraagt om een goed en betrouwbaar netwerk. Dit is een vraag waar we bij TWS uitstekend in kunnen adviseren en ondersteunen.

 

Wilt u ons een vraag stellen en snel weten wat er allemaal voor u mogelijk is? Bel ons dan op 088-5702400 of een mail naar info@twsnetworks.com