HET SUCCES VAN TWS NETWORKS - UITBREIDING TEAM

In een paar jaar tijd heeft TWS networks niet alleen een solide plek binnen de eigen organisatie verworven maar, timmeren we landelijk ook aan de weg. Onze klantgerichte werkwijze en het oplossende vermogen van TWS networks wordt door onze klanten gewaardeerd.

Onze strategie is gebaseerd op het meedenken met klanten. Het doel is daarbij niet om snel te scoren op éénmalige verkoop bij klanten. TWS networks wil zich, samen met haar klanten, juist richten op verbinding en partnerschap voor de langere termijn. Onze filosofie is dat je door samen te werken met je klant de grootste successen kunt boeken. We lopen daarom net een stukje harder voor onze klant omdat een tevreden klant de beste reclame is die je maar wensen kan.  Met onze werkwijze en filosofie oogsten we succes en dat maakt ons trots!

Ons succes stelt ons ook voor uitdagingen. We krijgen het steeds drukker. Om onze huidige klanten, maar ook vooral onze toekomstige klanten, op een hoogstaand niveau te kunnen blijven ondersteunen, zijn we op zoek naar collega’s.

Ben jij een enthousiaste (senior) Network Engineer of een salesgigant met kennis van onze markt? Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging en wil je werken bij een jong en succesvol bedrijf? Kijk dan eens op de vacaturepagina op deze website of neem contact op met Marco de Jong.