Maak kennis met Joost Zebregs

Al ruim 8 jaar is Joost een vaste waarde van TWS, gestart als junior Wireless Engineer  en doorgegroeid naar senior.  Ondertussen niet alleen werkzaam meer als Wireless Engineer maar ook in te zetten als Data Technicus. Het werken bij TWS bevalt Joost uitstekend “een bedrijf waar iedereen elkaar nog kent én waar altijd wel een bijzonder project is” dat maakt het dat hij altijd met plezier naar zijn werk gaat.
Maak kennis met Joost Zebregs

Het nemen van initiatief, doorzettingsvermogen en een groot verantwoordelijkheidsgevoel zijn drie karaktereigenschappen van Joost waar TWS en alle klanten van TWS altijd op kunnen vertrouwen. Daarnaast is Joost ook gewoon zuinig op zijn materiaal en staat zijn bus er steevast tiptop bij.

Na zijn opleiding in de bouwtechniek heeft Joost 5 jaar bij de landmacht gediend en als plaatsvervangend groepscommandant twee uitzendingen naar Bosnië meegemaakt.

Avontuur en uitdaging zitten hem nog steeds in zijn bloed want het liefst hangt hij, in het buitenland, op 100 meter hoogte aan een lijntje om ergens in de bergen een straalverbinding aan te leggen.

Om alle ontwikkelingen in zijn vakgebied bij te houden gaat hij regelmatig naar trainingen. Veilig werken op hoogte is natuurlijk basis en met trainingen NEN 3140 VOP, VCA, TCP/IT en producttrainingen houdt hij zijn kennis meer dan op pijl.

Een grote uitdaging ziet Joost altijd in projecten waar de ‘standaardoplossing’ niet werkt, projecten waar anderen van zeggen dat ze niet haalbaar zijn. Wanneer het dan met veel uitpluiswerk, inventiviteit en goed plannen toch lukt dan voelt hij zich op zijn best. Echt geweldig wanneer alles op zijn plek valt en een tevreden klant zijn hand schudt.

Joost verwacht dat er in de toekomst altijd veel werk in zijn vakgebied zal blijven, de vraag naar meer bandbreedte, meer draadloos en het IOT (internet of Things) zal voorlopig alleen maar toenemen. Graag ziet hij zijn rol daarin verder groeien, het plannen en managen van projecten als verantwoordelijke past zeker in zijn ambitie.

Daarnaast wil hij ook graag mooie avonturen met zijn gezin beleven, samen mooie reizen maken maakt het leven echt waardevol! En mocht je hem een keer ’s nachts wakker moeten maken voor een project beloof hem dan vla met slagroom en hij is je man.