Mobiele Eenheid

Beschikking hebben over internet en data is anno 2019 eigenlijk voor alle organisaties een noodzaak. Voor een van onze klanten verliep de renovatie en modernisering van hun nieuwe locatie keurig volgens planning. De glasvezelverbinding helaas niet. Deze was wel keurig op tijd aangevraagd, maar bleek een paar weken voor de verhuizing toch niet tijdig beschikbaar te zijn. Dan kan je dus verhuizen maar niet aan het werk; showstopper?

Gunstig dat er dan nog een organisatie als TWS is waar snelle acties nog steeds een onderdeel van de bedrijfscultuur zijn.

Een snelle site survey met een hoogwerker was voldoende om te zien dat er op deze locatie, op 35 meter hoogte, een zichtlijn was naar het hoofdkantoor van TWS in Twello. De 40 meter vakwerkmast in Twello is ruim voorzien van data mogelijkheden en dus perfect geschikt voor een snelle actie.

Dan is het nog wel zaak om rap een mast te plaatsen. Omdat deze verbinding niet permanent hoeft te zijn is ervoor gekozen een mobiele mast te plaatsen. En dan gaat het dus snel! Op zaterdagmorgen waren de mensen van TWS en mobielemasten.com mooi op tijd aan de slag en ongeveer 2 uur later stond niet alleen de mast, maar was ook alle bekabeling aangelegd en de verbinding live!

Vier dagen van site survey tot live verbinding, met nog een week te gaan tot de verhuizing kon het actiepunt “data- en internetverbinding” alweer van de lijst af.

Heeft u een uitdaging voor ons? Neem dan contact op met een accountmanager van TWS via 088- 570 24 00