MVO bij TWS

Bij TWS gaat het niet alleen om snelle en betrouwbare dataverbindingen. Ook maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) staat bij TWS hoog in het vaandel.
MVO bij TWS

Of het nu gaat om de data overdracht van gegevens, een volle accu in een mobiele telefoon of een firewall die draait voor beveiliging van je gegevens. Voor 100% betrouwbare connectiviteit is energie nodig. Met de aanschaf van een zonnepark op het dak van het bedrijfspand wekt TWS veel zonne-energie op en draagt zo bij aan een schoner leefgebied.

Sinds maart 2021 zijn de zonnepanelen in werking. De 372 panelen wekken 112.985 kWh energie per jaar op. Tegelijkertijd wordt er energie bespaart met de overstap naar ledverlichting en ook dankzij elektrisch laden en rijden draagt TWS een steentje bij aan de groenere wereld.

565.000 elektrische kilometers

De elektrische auto’s zijn niet meer weg te denken uit de dagelijkse gang van zaken bij TWS. Het opladen van de elektrische auto’s gebeurt uiteraard vanuit de opwek van zonne-energie. Vanuit alle energie die opgewekt wordt, kunnen de data-experts van TWS 565.000 elektrische kilometers afleggen.

Zelfvoorzienende straalverbindingen

In het veld ziet TWS tevens mogelijkheden voor connectiviteit met de zon als onuitputtelijke energiebron. Met name op moeilijk bereikbare plekken waar stroomvoorzieningen nauwelijks aanwezig zijn. Met zonnepanelen, windmolen en batterij zijn autonome straalverbindingen te realiseren voor elk gewenste toepassing.

Contact

Op zoek naar dé oplossing voor uitdagingen in netwerkinfrastructuur? Wij gaan graag met je in gesprek om te kijken naar alle mogelijkheden.

Koppelstraat 24
7391 AK Twello
T : 088 – 5702400
info@tws-groep.nl