NIEUW ERP-PAKKET HELPT TWS NOG MEER TE FOCUSSEN OP KLANTEN

Na een selectieprocedure heeft TWS groep een nieuw ERP-pakket gekozen. Rutger Muijsers, managing director TWS groep, geeft aan: “Door het nieuwe ERP-pakket kunnen wij ons straks nog meer focussen op onze klanten. We gaan onze bedrijfsautomatisering zo efficiënt inrichten dat we minder tijd kwijt zijn aan alle administratieve processen.”

“Voordat de juiste partij is gevonden voor een nieuw ERP-systeem ga je gedegen te werk,” gaat Muijsers verder. “Er is dan ook een uitgebreide selectieprocedure aan vooraf gegaan, waarbij ‘B- informed’ als beste uit de bus kwam.”

Peter Dijkstra, Rachel Talsma en Krijn Kok van B-informed zijn wekelijks aanwezig bij TWS groep om, samen met de stuurgroep, het systeem te implementeren. Peter van ‘B-informed’: “Bij TWS zijn ze pragmatisch en ziet iedereen de meerwaarde van dit systeem. Daarnaast zijn ze enthousiast. De hoge mate van betrokkenheid van alle TWS collega’s is erg prettig samenwerken.”

Livegang

De gefaseerde livegang zal medio juni starten en begin 2017 klaar zijn. Alle afdelingen binnen TWS groep zullen dan gebruik maken van één systeem waarmee het managen van alle bedrijfsprocessen (sales, financiën, magazijn etc. ) efficiënt en inzichtelijk wordt.

New ERP software helps tws focus on its clients even more