Straalverbinding weer in de lift

thyssenkrupp Stairlifts B.V. is al meer dan 65 jaar actief op de Nederlandse markt op het gebied van trapliften. Hun trapliften zijn innovatief, hoogwaardig en altijd op maat gemaakt. Voor thyssenkrupp Stairlifts B.V. is een tevreden klant waar het om draait en zo hebben we de link met TWS.

Voor de mensen die bij TWS het NOC bemannen zijn dit altijd spannende dagen. Het weer wordt hier altijd gemonitord en bij melding van storm op komst worden alle zeilen preventief al bijgezet. Extra mensen op het NOC om de status van verbindingen te monitoren. Waar nodig worden klanten op de hoogte gebracht als verbindingen minder gaan presteren.
Ook zijn er voldoende mensen standby om eventuele schade zo spoedig mogelijk te kunnen repareren.

De thyssenkrupp Stairlifts B.V. zit op zich niet op een hele lastige locatie maar toch was een straalverbinding in 1e instantie de beste oplossing. Na een aantal jaren werd er overgeschakeld naar glasvezel en nu gaat het een combinatie worden.

Internet is zo wezenlijk voor deze organisatie dat uitval hiervan gelijk een serieus probleem is. Om geen onnodige risico’s te nemen is er nu gekozen om een 100 mb 1-op-1 (up- en download gelijkwaardig) straalverbinding in gebruik te nemen en deze als primaire internet verbinding in te zetten.

Als redundant verbinding verzorgt TWS ook een 50 MB glasvezelverbinding.

Straalverbinding weer in de lift

Antennes op het dak van thyssenkrupp Stairlifts B.V. richting de Alticom toren Rotterdam

Zowel de aansluiting van de straalverbinding als van de glasvezelverbinding worden gemonitord door het NOC van TWS. Indien één van beide verbindingen uitvalt wordt de internet-ontsluiting naadloos en automatisch overgezet op de andere aansluiting. In het NOC van TWS zal een onderbreking van één verbindingen gelijk zichtbaar zijn maar thyssenkrupp Stairlifts B.V. zal er in de praktijk niets van merken!

Antennes op de Alticom toren Rotterdam richting de locatie van thyssenkrupp Stairlifts B.V.

De veiligheid van een redundante verbinding ook voor uw bedrijfsvoering van belang?

Neem contact op met een accountmanager van TWS, 088- 570 24 00