The art of connectivity

TWS is al bijna 20 jaar dé specialist in zakelijke datacommunicatie. We ontwerpen, implementeren en beheren kwalitatief hoogwaardige vaste- en draadloze netwerkoplossingen binnen de muren van uw locatie, maar ook tussen uw locaties. Dit doen we vanuit ons centraal gelegen kantoor te Twello. Met ons uitgebreide portfolio aan diensten en producten staat TWS 24×7 voor u klaar en zorgen we altijd voor een oplossing die tot in detail aansluit bij uw wensen.

Connectiviteit is anno 2021 net zo cruciaal als gas, water en licht. Het moet er zijn en het moet werken. Als bedrijf wil je voor je medewerkers, klanten en gasten snelle, flexibele dataverbindingen bieden. Waarbij ze gebruik maken van een veilige en betrouwbare netwerkinfrastructuur.

Wat de uitdaging ook is om voor die veilige en betrouwbare netwerkinfrastructuur te zorgen – van netwerkkoppelingen van meerdere vestigingen, tot internet op lastig bereikbare locaties – de specialisten van TWS hebben de kennis, mogelijkheden en faciliteiten om voor elk netwerkvraagstuk de beste oplossing te realiseren.

U wilt op uw netwerk kunnen vertrouwen zodat u zich bezig kunt houden met uw eigen bedrijfsvoering. Met ons uitgebreide portfolio aan diensten en producten staat TWS 24/7 voor u klaar. We zorgen altijd voor een oplossingen die tot in detail aansluit bij uw wensen. TWS levert desgewenst één totaaloplossing voor de hardware, infrastructuur, configuratie, het beheer en rapportages van uw netwerk.

The art of connectivity

Onze verbindingen

Hoe complex de organisatie ook is: wij zorgen voor oplossingen die de connectiviteit in de hele organisatie op het hoogste niveau brengen. TWS levert high-speed symmetrisch Internet, IPVPN of EVPN. Onafhankelijk van het type medium en faciliteiten die voorhanden zijn op de locatie van onze klanten. We leveren verbindingen op alle grote Nederlandse netwerken. Waardoor we op elke locatie de meest economisch en technisch beste oplossing aan u kunnen bieden.

 

Netwerkbeveiliging

Een belangrijk aspect van datanetwerken is de beveiliging van privacygevoelige of kritieke bedrijfsinformatie. TWS heeft een ruime ervaring met solide oplossingen voor netwerkbeveiliging. Daarnaast beschikken we over alle kennis om zowel data als hardware optimaal te beschermen.

 

Installatie

Ieder gebouw of project is uniek. De specialisten van TWS ontwerpen en realiseren een breed scala aan datanetwerken die tot in alle details aansluiten bij de huidige eisen en voorbereid zijn op de toekomst. Bij ons is elke netwerkoplossing de beste combinatie tussen een doordacht ontwerp, expertise in de uitvoering en uiteraard de hardwarecomponenten die we daarbij gebruiken.

 

Service

Elk datanetwerk vergt service, beheer, monitoring en onderhoud. We bieden verschillende diensten en producten met verschillende, flexibele abonnementsvormen. Om de optimale functionaliteit van onze oplossingen te garanderen kiest u de services en abonnementsvorm die bij uw organisatie past.

We beschikken over een volledig geïntegreerd dual connected Network Operations Center (NOC), die 24/7 het netwerk en de netwerkapparatuur monitort. Met behulp van de modernste technieken wordt uw organisatie te allen tijde door onze helpdesk geïnformeerd over de actuele status van uw afgenomen dienst. Daarnaast wordt onze servicedesk bemand door getrainde network engineers die uw netwerk kennen en direct kunnen helpen en actie kunnen ondernemen als dat nodig is.