The Art of Smart

We werken in een wereld die steeds slimmer wordt en de manier waarop we werken transformeert voortdurend dankzij ICT en automatisering. We kunnen de lichten dimmen vanuit onze bureaustoel, alle bestanden 24/7 back-uppen in de cloud en de beamer draadloos besturen. Smart Working noemen we dat en WiFi is daarbij de verbindende factor.

Hiermee is een veilige, betrouwbare en snelle internetverbinding net zo onmisbaar als water en licht in een op te leveren bedrijfspand. Dus waarom niet gelijk connectiviteit integreren in het ontwikkel-, ontwerp- en bouwproces? TWS is ervan overtuigd dat dit de toekomst is en heeft daarom het concept “The Art of Smart” ontwikkeld.

The Art of Smart

Al bijna 20 jaar zorgt TWS voor passende, draadloze en bedrade netwerkinfrastructuren voor alle vormen van zakelijk vastgoed. Dankzij deze ruime ervaring verstaat TWS de kunst van het, vooraf optimaal verbinden van bedrijfspanden, als geen ander.

Want tijdens de nieuwbouw, of eigenlijk nog beter in de ontwerpfase, is het een perfect moment om aan de slag te gaan met alle datavoorzieningen. In een vroegtijdige fase zijn namelijk de mogelijkheden groots en de kosten lager. Het is dus slim om zo vroeg mogelijk data in de bouw mee te nemen, de slimme wereld komt er namelijk met een sneltreinvaart aan. Automatisering verandert de manier waarop we werken. Tegenwoordig kan je met één applicatie van alles regelen. Eén platform waar allerlei facilitaire systemen op aangesloten kunnen worden.

Het concept “The Art of Smart” is speciaal voor bouwbedrijven en architecten ontwikkeld en biedt de volgende voordelen.

Eindgebruikers, kopers en huurders die dit willen, kunnen ook meteen aan de slag met veilig, betrouwbaar en snel internet met 24/7 ondersteuning.
Kortom, bedrijven in nieuwe kantoorpanden willen ontzorgd worden in hun behoefte aan connectiviteit. Slimme bouwers spelen hierop in en zorgen voor veilig, betrouwbaar en snel internet en wifi bij de oplevering van een (kantoor) pand.

Smart World. Smart Working. Smart Building. Smart Connecting. Smart Choices. TWS!

Meer ontdekken over dit concept? Neemt contact op met Bas Dusee via 06- 55 72 15 55