TWS behaalt de HP Aruba Gold certificering!

Aruba, a Hewlett Packard Enterprise company, is marktleider op het gebied van wired en wireless netwerkoplossingen. Vaste resellers komen in aanmerking voor een certificering op diverse niveau’s. Met de door TWS behaalde resultaten ontving de TWS groep begin 2021 het Gold certificaat!

Certificering
TWS is nu dus Gold Partner van Aruba Networks. Het behalen van het Gold certificaat is niet alleen een kwestie van voldoende omzet behalen, de nadruk ligt echt op het kennisniveau van de resellers. Het certificaat wordt uitgereikt aan bedrijven die de producten van HP Aruba door en door kennen én deze kennis kunnen omzetten in hoogwaardige LAN- en WLAN-projecten.

Voorafgaand aan de certificering zijn meerdere TWS-medewerkers officieel getoetst door HP Aruba. Op zowel technisch als op sales vlak hebben de mensen van TWS met goed gevolg de examens afgelegd. Voor de klanten van TWS betekent dit dat ze op alle vlakken kunnen rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring op LAN en WLAN-gebied. Klanten kunnen er verzekerd van zijn dat het projectniveau wat TWS biedt voldoet aan alle technische eisen voor het ontwerpen, implementeren en beheren van zelfs de meest complexe netwerk-projecten.

Innovatie
Het partnerschap tussen TWS en HP Aruba bestaat al heel wat jaren en dat de samenwerking zo goed gaat heeft te maken met een vergelijkbaar DNA van beide bedrijven. HP Aruba is een organisatie waar kwaliteit, innovatie en vooruitstrevendheid bepalend is in de positie die ze willen innemen. Om die reden zitten ze al jaren zeer hoog in de Gartner Magic Quadrant voor Wired en Wireless LAN Access Infrastructuur. Op het gebied van visie is HP Aruba zelfs de koploper. Dit is een prima basis voor een goede samenwerking, want bij zowel TWS als bij HP Aruba is er een duidelijke visie op de toekomst van connectiviteit, wanneer twee bedrijven met eenzelfde visie en drive samenwerken dan verstrekt dat elkaar perfect.

TWS behaalt de HP Aruba Gold certificering!

De kwaliteit van de HP Aruba hard- en software is van hoog niveau, de kennis van TWS om hier het maximale uit te halen is getest en zeker ook op niveau. Maar dan is er altijd nog de menselijke factor, lukt het ook om met plezier samen te werken, dit is namelijk nog altijd de sleutel tot succes. Bas Dusée, Sales Manager van TWS en tevens Aruba Partner Manager voor TWS is hier heel helder over: “Met de Channel Manager hebben we altijd een heel prettig contact, voor ons is HP Aruba echt een organisatie waar we op kunnen bouwen”.

Voordelen
Voor een organisatie met de schaalgrootte van TWS is het behalen van het Gold certificaat uitzonderlijk. Over het algemeen is dit certificaat voorbehouden aan organisaties met honderden zou niet duizenden medewerkers. Heel bijzonder dat het TWS toch gelukt is om zowel voldoende omzet te genereren als de noodzakelijke kennis in huis te hebben. Voor de klanten van TWS biedt dit grote voordelen. Met TWS heb je een organisatie met een ongekende wendbaarheid, kennis op hoog niveau en ook goed in staat om op prijsniveau serieus te concurreren met de ‘grotere spelers’. De Aruba Gold certificering bepaalt namelijk ook dat TWS de hard- en software zeer scherp kan inkopen, een voordeel wat 1 op 1 in de aanbiedingen van TWS verwerkt wordt. TWS lukt het dus om het beste van beide werelden te combineren en kan zich zo zeer onderscheidend positioneren. Hier is binnen TWS hard voor gewerkt en de gehele organisatie is zeer trots op wat ze als hechte organisatie bereikt hebben!

Projecten op het gebied van LAN, WLAN en NAC (Network Acces Controle) kunnen met TWS-kennis en de hard- en software van HP Aruba scherp en op hoog niveau aangeboden worden aan alle organisaties die hier gebruik van willen maken.

Heeft u naar aanleiding van dit artikel vragen hebben neemt u dan contact op met Bas Dusée bdusee@twswireless.com of via 088 – 570 24 00