TWS helpt buren aan sneller internet

Snel en betrouwbaar internet voor de bewoners in het buitengebied van Voorst lijkt binnen handbereik. Met TWS ondersteunen we het burgerinitiatief IBV bij het realiseren van sneller internet voor iedereen, tegen lage instapkosten.

Het burgerinitiatief IBV, Internet Buitengebied Voorst, is in het leven geroepen uit frustratie. Want bewoners van het buitengebied Voorst delen hetzelfde probleem: geen of traag internet. Bewoners Ilse Haagen en Paul Jonkman startten dit initiatief en klopten bij TWS aan. TWS houdt zich dagelijks bezig met zakelijke data- en informatieverbindingen in binnen- en buitenland, maar maakt graag een uitstapje dichter bij huis.

Alfred van der Weide (senior accountmanager TWS) vindt het leuk dat TWS nu iets voor de directe buurt kan betekenen. “Wij vinden IBV een heel stoer en leuk initiatief om bij aan te haken. Het kan toch niet zo zijn dat wij hier internet hebben dat wij niet aan onze buren verstrekken. We helpen graag bij een oplossing”.

De plannen liggen op tafel. De projectgroep gaat nu op zoek naar minstens 80 huishoudens die zich ook aan willen sluiten. Alleen dan kan het project van start gaan. Iedereen die interesse heeft kan zich aanmelden via
www.tws-groep.nl/internet-voorst

TWS helps neighbours get faster internet

Op de foto (van links naar rechts): Ilse Haagen (IBV), Alfred van der Weide (TWS), Paul Jonkman (IBV).