TWS infra breidt partnernetwerk uit

TWS infra timmert aan de weg en voorziet steeds meer klanten van infrastructuur voor netwerken, data architectuur en overige elektrotechnische installaties. Of het nu gaat om de aanleg, renovatie of installatie; de specialisten van TWS infra nemen u deze zorgen uit handen. Vervolgens onderhouden zij de infrastructuur zodat uw bedrijf altijd optimaal functioneert en u geen waardevolle tijd verliest.
Bekabeling, (back-up) stroomvoorzieningen en elektrotechnische installaties voor de zakelijke markt

Dankzij jarenlange ervaring hebben we veel deskundigheid in huis op het gebied van ICT-infrastructuur. Wat zijn de eisen voor de patchkasten, welk type data kabel is het meest geschikt en hoe kan de data infrastructuur zo efficiënt mogelijk worden aangelegd? Dit zijn vragen waar TWS infra dagelijks mee te maken heeft en graag in adviseert. Van ontwerp tot realisatie en onderhoud; TWS infra verzorgt het gehele traject voor uw bedrijf. Dankzij een vaste projectleider en korte communicatielijnen houd je altijd overzicht en is er ruimte voor overleg. Zo maken we van ieder project een succes.

TWS infra breidt partnernetwerk uit
TWS fungeert als regie organisatie

TWS infra werkt steeds vaker samen met partners voor de installatie van diverse infrastructuren. De regie is hierbij in handen van TWS infra. Vanwege de toenemende vraag naar infrawerkzaamheden is TWS continu op zoek naar mogelijkheden om haar klanten zo goed en snel mogelijk te bedienen. Daarom werken we uitsluitend samen met erkende én gecertificeerde partners. Na een zorgvuldige selectie worden deze partners, afhankelijk van de specifieke situatie, ingezet voor de uitvoering van diverse elektrotechnische installaties. Zo houden we de kwaliteit en flexibiliteit hoog en zowel oplevertijd als de kosten laag.

TWS infra breidt haar partnernetwerk graag uit met erkende en gecertificeerde bedrijven. Gaat u de samenwerking aan? Neem gerust contact met ons op.

Benieuwd wat TWS infra voor u kan betekenen? Bekijk hier de mogelijkheden. TWS denkt graag met u mee.