TWS sponsort Prominententoer Montferland 2019

Dit jaar werd, op zaterdag 22 juni, voor de derde keer de Prominententoer Montferland verreden. TWS kwam via een project voor gemeente Montferland in aanraking met deze Prominententoer en is nu voor het tweede jaar fiere sponsor van dit evenement.

Binnen TWS zijn er een aantal fanatieke wielerliefhebbers die graag de kleuren van TWS hoog houden. Dit jaar hadden Sander Kuipers en Joost Zebregs zich ingeschreven en fanatiek als ze zijn gingen ze voor het maximale; 120 kilometer in de snelste groep! Niet alleen was er weer een schitterende tocht uitgezet, het weer liet zich ook van zijn beste kant zien.

TWS sponsort Prominententoer Montferland 2019

Joost Zebregs – Jelle Nijdam – Sander Kuipers

De groep waarin Sander en Joost reden werd aangevoerd door Jelle Nijdam en dat is natuurlijk genieten. Hoe gaaf is dat, om als wielerliefhebber met zo’n legende te mogen samen rijden. Jelle Nijdam was één van de grootste Nederlandse wielrenners en stond bekend om zijn weergaloze demarrage en won als prof meer dan 100 wedstrijden. Misschien gelukkig voor Sander en Joost dat het nu geen wedstrijd was en kon er genoten worden van zowel het landschap als de mooie verhalen en niet te vergeten de heerlijke pasta maaltijd voor de deelnemers.

Zo kan het dus gaan, van een straalverbinding voor gemeente Montferland naar samen fietsen met iemand die haast een straalmotor in zijn benen leek te hebben.