TWS zorgt voor vuurwerk!

Wolff Vuurwerk Twello gaat weer de drukste tijd van het jaar tegemoet. Een groot deel van de communicatie en van bestellingen komt via de digitale snelweg binnen. Een snelle en stabiele internetverbinding is ook bij Wollf Vuurwerk van fundamenteel belang.
TWS zorgt voor vuurwerk!

Een goede oplossing lag verrassend dichtbij

De huidige DSL lijn had zijn beperkingen en zorgde hiermee voor een grotere kans van het mislopen van omzet en er ontstond en een groter afbreukrisico op het hoge serviceniveau waar Wollf Vuurwerk voor staat. Het bedrijf die zeer snel een goede oplossing kon bieden was in dit geval verrassend dichtbij gevonden.

TWS is nog net niet een buurman maar de site survey en aanstralen vanuit de mast op het TWS terrein was door de korte afstand zowel gemakkelijk als snel te realiseren.

De vlotte reactie van de klant op het voorstel van TWS en het op voorraad hebben van alle benodigde materialen maakte het mogelijk om binnen 5 werkdagen na de go de verbinding tot stand te brengen.

Een planning die haalbaar was door de nauwe samenwerking en de korte lijnen tussen TWS technologies (voor de bouw) en TWS networks (voor de straalverbinding).

 

Snel en stabiel de drukke maanden in

Zo heeft TWS er voor gezorgd dat Wolff Vuurwerk nu beschikt over een stabiele internetverbinding met een down die 250% sneller is en een up die zelfs 2.000% sneller is dan de oude verbinding. Door deze explosiviteit van TWS kan Wollf vuurwerk nu snel en stabiel de drukke maanden in.