Veilig werken bij TWS hoog in het vaandel

Veilig werken vergt discipline, deugdelijk materiaal én goed getrainde mensen. Zorgen dat er veilig gewerkt kan worden heeft bij TWS elke dag een hoge prioriteit maar een aantal dagen per jaar staan geheel in het teken van veiligheid.

Op maandag en dinsdag 12 en 13 maart was het weer “spitsuur” bij TWS. In deze twee dagen werden veel van de jaarlijkse keuringen en inspecties op het materiaal uitgevoerd. Door Voortman Inspecties werden de valbeveiligingsmaterialen, roldeuren en blusmiddelen gekeurd zodat ook hier weer een jaar veilig mee gewerkt kan worden. En door onze eigen keurmeester Mike Samuels werden alle trappen, ladders en elektrisch gereedschap gekeurd.

Veilig werken bij TWS hoog in het vaandel

Maar ook werden er in deze dagen persoonlijke trainingen gevolgd. Alle engineers en monteurs zijn weer helemaal bij op het gebied van het Klimmen en Redden op Hoogte, een belangrijke training verzorgd door Safe Site Valbeveiliging. Daarnaast stond voor de engineers en monteurs ook BHV op het programma, een training verzorgd door Tragter Groep.

Zowel de mensen als het materiaal zijn in topvorm en zo kan er bij TWS te allen tijde veilig gewerkt worden. Werk wat bij TWS dan ook altijd uitgevoerd wordt door gecertificeerde medewerkers met goedgekeurd gereedschap en veiligheidsmiddelen. Veiligheid is gewoon van levensbelang en daarom worden hierop bij TWS kosten nog moeite gespaard!