Al ruime tijd levert TWS haar diensten aan één van de merken van Signature Foods in Losser. Beter bekend als de allerlekkerste en grootste saladebereider van Nederland: ‘Johma oet Twente!’
Elke dag streeft Johma ernaar om de lekkerste brood- en toastsalades te bereiden met de beste kwaliteit. Hier wordt in de fabriek met man en macht aan gewerkt. Alles staat in het teken van kwaliteit. Daarbij is de inzet van ICT onmisbaar. Want “simpel” e-mailverkeer om contact te houden met klanten, maar ook voorraadbeheer en productielijnen zijn afhankelijk van connectiviteit. Daar komt TWS om de hoek kijken. De complete infrastructuur voor het datanetwerk bij Johma wordt door TWS verzorgt.

Van productielijn tot de opslag van de brood- en toastsalades en van de toegangsdeuren voor de fabriek in Losser tot de aanleg van het netwerk bij de directie in Hilversum. TWS heeft de capaciteiten in huis voor het optimaal laten functioneren van het datanetwerk bij Johma.

Dat de kennis en kunde van TWS ver reikt blijkt uit alle werkzaamheden die worden gedaan in Losser. Patchkasten zijn efficiënt ingericht en gelabeld. Indien productielijnen aangepast worden staat TWS op de stoep om bekabeling te leggen of verleggen. Daarnaast vinden tal van andere werkzaamheden plaats. Zoals onderhoud. Onderhoud aan de infrastructuur wordt altijd goed op de werkzaamheden van Johma afgestemd. Zo blijven de brood- en toastsalades zonder hinder van de band rollen.

Onlangs is een inventarisatie gemaakt van waar alle apparatuur zich bevindt en nog functioneert naar behoren. Deze inventarisatie heeft een duidelijk overzichtsplattegrond opgeleverd. Hierdoor hebben de data-engineers van TWS goed zicht op het netwerk en verloopt onderhoud dat in de toekomst uitgevoerd wordt nog efficiënter.

Het resultaat van de werkzaamheden in Losser

Neem je een kijkje in de fabriek van Johma dan zie je duidelijk de zakelijke ICT oplossingen van TWS. Alle apparatuur die om een netwerkverbinding vragen zijn voorzien van bekabeling. Uiteraard netjes weggewerkt en goed ingeregeld. Maar ook overal waar nodig zijn medewerkers en apparatuur verbonden. Onder het genot van een boterham kip-sambasalade kunnen medewerkers gebruik maken van WiFi dankzij Acces Points in de kantine. En de heftruck in het magazijn staat in verbinding met het voorraadsysteem om zo dagelijks de voorraad inzichtelijk te hebben. Vergeet tot slot niet de werkplekken. Want waar anders heb je verbinding nodig dan aan je bureau of in een vergaderruimte. De hele fabriek in Losser kan vertrouwen op een toegankelijk en betrouwbaar netwerk dankzij TWS.

Ook een vraag voor TWS? Neem dan contact op met een accountmanager van TWS via 088 – 570 24 00