Het TWS concept

Steeds meer apparatuur is verbonden. En de mogelijkheid om connectiviteit te stimuleren zijn tegenwoordig eindeloos. Dit kan draadloos of bekabeld, maar ook binnen één vestiging of tussen meerdere vestigingen. Met TWS-Connect bieden wij jou een veilige transparante, 24/7 beschikbare basis naar de digitale wereld.

Het TWS Concept
TWS-Concept

De kracht van TWS

Connectiviteit is tegenwoordig net zo onmisbaar als gas, water en licht. Je merkt het direct wanneer je netwerk niet goed functioneert. Of het nu gaat om een zakelijke of persoonlijke toepassing, bijna alles wat we doen is verbonden met het internet en vereist betrouwbare netwerkconnectiviteit.

Het is daarom van essentieel belang dat jouw netwerk op de juiste manier is opgezet en wordt onderhouden. Connectiviteit is een belangrijk onderdeel van de totale ICT-omgeving. Daarom blijft TWS zich de komende jaren focussen op het succesvol leveren, verdiepen, onderhouden, beveiligen en beheren van intelligente en duurzame connectiviteitsoplossingen.

Het opzetten en onderhouden van een netwerk is geen eenvoudige taak. Door ontwikkelingen als Hybride werken, SD-WAN, Internet of Things (IoT) en de toenemende dreiging van cybercrime, wordt de netwerkinfrastructuur steeds complexer. Het vereist specialistische kennis en ervaring om ervoor te zorgen dat het netwerk betrouwbaar en veilig is en voldoet aan de behoeften van de gebruikers.

The art of connectivity

TWS beschikt al ruim 20 jaar over deze specialistische kennis en helpt jouw met een uniek concept de verbindingen te leggen. We gaan hierbij uit van een aantal bouwblokken:

  • Met TWS-connect verbinden we alle apparatuur, mensen en applicaties met elkaar.
  • Met TWS-secure zorgen we dat de aangesloten apparatuur beveiligd met elkaar kan verbinden en helpen we jou om dit te borgen door te voldoen aan de standaard binnen uw branche (bijvoorbeeld NEN7510, ISO27001,BIO)
  • Met TWS-support zorgen wij dat de infrastructuur 24/7 proactief wordt beheerd, gemonitord en up-to-date blijft.
  • TWS-service bieden we specialistische kennis en oplossing. Denk daarbij aan:
    > Site-survey’s voor 4G/5G, WiFi of straalverbindingen.
    > Volledige as-a-service modellen
    > Managed WAN/LAN/WLAN

Ontvang advies van onze specialisten

Wij richten jouw netwerk in zodat dat alles optimaal samenwerkt en schaalbaar is voor de toekomst. Door de juiste beheertools te gebruiken creëren we een ‘looking glass’ in het netwerk waarmee je 24/7 problemen binnen de infrastructuur kunt detecteren en oplossen.

Meer weten over wat er mogelijk is voor jouw situatie? We kijken graag samen met je naar de mogelijkheden.

Gerwin