Over TWS

Een veilige en betrouwbare netwerkinfrastructuur? Snelle, flexibele draadloze verbindingen voor medewerkers, klanten en gasten? Netwerkkoppeling van meerdere vestigingen? Internet op lastig bereikbare locaties? Wát de uitdaging ook is: de specialisten van TWS hebben de kennis, mogelijkheden en faciliteiten om voor elk netwerkvraagstuk de beste oplossing te realiseren.

Wij willen onze klanten blijven verbazen met verrassende oplossingen.

Uitgebreid portfolio

TWS is al bijna 20 jaar specialist in zakelijke data- en informatieverbindingen. We ontwerpen, implementeren en beheren kwalitatief hoogwaardige (draadloze) netwerkoplossingen. Met ons uitgebreide portfolio aan diensten en producten zorgen we altijd voor een oplossing die tot in alle details aansluit bij de wensen en mogelijkheden van onze klanten én de omgeving.

Klanten die gebruik maken van zakelijk internet van TWS

Drie redenen om voor TWS te kiezen:

Kwaliteit

Wij leveren de hoogste kwaliteit in diensten, producten en oplossingen. We geven in alles het beste van onszelf. En dat kenmerkende kwaliteitsniveau vormt voor onze klanten de beste en meest betrouwbare basis voor hun bedrijfsvoering.

Avontuur

Ons werk is elke dag weer een avontuur. Bij weer en wind klimmen we in onze masten, bedenken we slimme oplossingen en lossen we problemen op. We dagen onszelf continu uit die ene reden te vinden waarom iets wél kan.

Sociaal

Wij werken en benaderen de wereld met persoonlijke aandacht. En we luisteren naar onze klanten, en dat is niet altijd even vanzelfsprekend. De meest bestendige relaties zijn immers gebaseerd op vertrouwen en toewijding.

Certificeringen

ISO 9001

ISO certificering

Sinds 22 mei 2014 is TWS technologies B.V. ISO9001-gecertificeerd door TÜV Nederland.

VCA

VCA certificering

TWS technologies B.V. is VCA gecertificeerd.

ISO 27001

ISO certificering 27001

Sinds 2020 is TWS technologies B.V. ISO27001-gecertificeerd door TÜV Nederland.

Nieuwsgierig wat TWS voor uw organisatie kan betekenen?

Wij beantwoorden graag uw vragen.

    Velden gemarkeerd met een sterretje zijn verplicht.