Vergunning

Wij begrijpen dat je als bedrijf niet zit te wachten op ingewikkelde vergunningsaanvragen. Daarom staat TWS voor je klaar om het vergunningverleningstraject voor gelicenseerde straalverbindingen soepel te laten verlopen. Stap voor stap begeleiden we je door de instanties en tijdslijnen. We beginnen met het indienen van de benodigde documenten bij de relevante overheidsinstanties. Vervolgens monitoren we het proces en onderhouden we contact met de betrokken partijen om jouw vergunning zo snel mogelijk te verkrijgen. Jij kunt vertrouwen op onze expertise, we regelen het voor jou!

Ontvang advies van één van onze netwerk specialisten

TWS is al twintig jaar marktleider op het gebied van kwalitatief hoogwaardige microwave straalverbindingen en wifi-oplossingen. Onze specialisatie is het aanleggen van innovatieve oplossingen voor (draadloze) zakelijke internet verbindingen. We bieden advies, ontwerp en onderhoud op maat. Kom in contact met onze netwerkspecialisten en ontdek de mogelijkheden van zakelijk internet voor jouw organisatie!

Neem contact op via

Hans Albers

Nieuwsgierig wat TWS voor uw organisatie kan betekenen?

We staan voor je klaar om elke vraag te beantwoorden en elke storing te verhelpen. Pro-actief denken en daar naar handelen, dat is wat wij voor onze klanten kunnen betekenen om hen een optimale beschikbaarheid te kunnen garanderen. Zo kunnen onze klanten zich bezig houden met hun eigen bedrijfsvoering.

Laat jouw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

    Velden gemarkeerd met een sterretje zijn verplicht.