TWS ondersteunt jou bij ICT oplossingen in de bouw

Bekijk hier een greep uit onze oplossingen voor de zorg

Digitale infrastructuur in de bouw:

Vakmanschap en technologie in perfecte harmonie

Efficiëntie en veiligheid op de bouwplaats

De bouw is en blijft een sector waar vakmanschap de winst bepaalt. Kundige timmermannen, metselaars of (graaf)machinisten bepalen de kwaliteit van de projecten. Maar ook in deze sector is de digitalisering al lang niet meer weg te denken. Een bouwkeet heeft WiFi, een werktekening is digitaal, voortgang wordt digitaal gerapporteerd en camera’s zorgen voor veiligheid én beveiliging.

Waar andere sectoren vaak binnen bestaande infrastructuur actief zijn is het juist de bouw die deze aanlegt. En als je de eerste bent dan moet je zelf dus alles regelen. Feitelijk is er geen locatie te verzinnen die niet door TWS digitaal te ontsluiten is. Of dit nu voor een hele korte termijn is of een project van jaren, met onze ICT oplossingen voor de bouw kan en zal het keurig gerealiseerd worden.

Wij begrijpen jouw uitdagingen

Snel gerealiseerd

 • Maatwerk
 • Kostenefficiënt
 • Flexibel

Bouwlocaties zijn nooit permanent, onze ICT oplossingen zijn altijd maatwerk en zouden zelfs voor 1 dag mogelijk zijn! Maar we hebben ook ervaring met grotere bouwprojecten waar onze verbindingen jarenlang actief zijn. En hoewel altijd maatwerk is een TWS oplossing voor de bouw altijd kostenefficiënt.

As-a-service

 • Op- en afschalen
 • Kostenefficiënt
 • Up to date

Binnen bouwprojecten zal de behoefte van de hoeveelheid data fluctueren. Geen probleem: de hoeveelheid data is zeer gemakkelijk op en af te schalen. Betalen voor data die je niet nodig hebt, vinden wij niet meer van deze tijd. Meedenken is wat we altijd doen. Met de best passende ICT oplossing voor de bouw komen zit in het DNA van TWS.

Overal inzetbaar

 • Buiten de bewoonde wereld
 • Straalverbinding
 • 4G breedband

Netwerkinfrastructuur op bouwlocaties ontbreekt vaak óf locaties, zeker bij weg- en waterbouw, zijn behoorlijk buiten de bewoonde wereld. Hiervoor heeft TWS IT oplossingen als straalverbindingen of 4G breedband. Beide oplossingen zijn in een korte tijd te realiseren en dus hoeft geen bouwproject het zonder internet te stellen.

Hybride werken

 • Bereikbaarheid
 • Beveiligde verbinding
 • Private APN

De TWS Rapid Data Box (RDB) is een koffer met een 4G router. In een straal van 50 meter geeft deze een draadloos netwerksignaal af, welke beveiligd internet levert of een koppeling naar een zakelijk netwerk legt. Daarnaast maak je gemakkelijk een beveiligde verbinding met jouw eigen zakelijke netwerk doordat ook een Private APN-verbinding mogelijk is.

Ontvang advies van één van onze netwerkspecialisten
Neem contact op via

Niels van Kooten

Deze organisaties gingen jou voor:

Onze projecten in de bouw

Heijmans-Schiphol-straalverbinding

Heijmans

Wij werken inmiddels al bijna acht jaar samen met TWS,” Daniël Debets, Afdelingsleider IT Technical Managem...

Van Nieuwpoort

Bij de Zandwinning Belfeld wordt zand, grind en klei gewonnen door Van Nieuwpoort Groep....
Blankenbrugverbinding

Blankenburgverbinding

De benodigde werkzaamheden om de nieuwe Blankenburgverbinding te realiseren zijn indrukwekkend. Met deze nieuw...

Onze ICT oplossingen en expertise voor de bouw