Beheer en Onderhoud van jouw netwerk infrastructuur

De kwaliteit van je ICT-omgeving is van cruciaal belang is voor jouw organisatie. Met de complexiteit van moderne systemen en structuren is het essentieel dat elk onderdeel naar behoren functioneert. Niets is zo frustrerend als een slecht presterende infrastructuur. Daarom kun je het beheer en onderhoud van jouw volledige netwerk infrastructuur met een gerust hart toevertrouwen aan TWS. Wij beschikken over de expertise, ervaring en capaciteit om de continue kwaliteit van je netwerkomgeving te waarborgen.

Proactieve beheer en onderhoud

Bij TWS denken we altijd met jou mee en bieden we een oplossing voor ieder vraagstuk of probleem. Bij TWS geloven we in een proactieve aanpak en voortdurende monitoring zodat we toekomstige problemen in een vroeg stadium kunnen traceren en oplossen. Op deze wijze ondersteunt TWS jou optimaal bij de uitvoering van de dagelijkse werkzaamheden. Mocht er toch een probleem zijn dan staat onze beheerorganisatie voor jou klaar om je adequaat en vakkundig het probleem op te lossen. Wij zorgen voor doeltreffende oplossingen die jouw bedrijf weer op de juiste koers brengt. Onze helpdesk is beschikbaar van maandag tot en met vrijdag, van 8:15 tot 17:15 uur. We begrijpen echter dat je ook buiten deze uren behoefte kunt hebben aan ondersteuning. Daarom zijn wij flexibel en passen we ons graag aan uw wensen en eisen aan. Of het nu gaat om uitgebreider support of een bezoek van ons team op locatie, wij stemmen de tijden af op jouw behoeften.

Onze abonnementsvormen

Ontdek welke abonnementsvormen TWS aanbiedt voor ICT beheer en onderhoud. Onze service level managers helpen je hier graag bij. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Bart de Weerd