Met Network as a Service (NaaS) flexibele netwerkdiensten voor jouw bedrijf!

Ben jij op zoek naar flexibele netwerkdiensten die perfect aansluiten bij de behoeften van jouw bedrijf? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! In deze moderne tijd, waarin connectiviteit cruciaal is voor succes, bieden wij jou de oplossingen die nodig zijn om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Wat is NaaS

NaaS is een innovatieve benaderingen van netwerkdiensten die jou als klant van TWS de mogelijkheid biedt om netwerkfunctionaliteit af te nemen via een dienstmodel. Met NaaS kun je gemakkelijk en snel door ons netwerkinfrastructuur op laten zetten en in beheer laten nemen zonder hoge eenmalige kosten.

Ontvang advies van één van onze netwerk specialisten

TWS is al twintig jaar marktleider op het gebied van kwalitatief hoogwaardige microwave straalverbindingen en wifi-oplossingen. Onze specialisatie is het aanleggen van innovatieve oplossingen voor (draadloze) zakelijke internet verbindingen. We bieden advies, ontwerp en onderhoud op maat. Kom in contact met onze netwerkspecialisten en ontdek de mogelijkheden van zakelijk internet voor jouw organisatie!

Neem contact op via

Geoffrey

Meer weten over NaaS of ICT-advies nodig?

We staan voor je klaar om elke vraag te beantwoorden en elke storing te verhelpen. Pro-actief denken en daar naar handelen, dat is wat wij voor onze klanten kunnen betekenen om hen een optimale beschikbaarheid te kunnen garanderen. Zo kunnen onze klanten zich bezig houden met hun eigen bedrijfsvoering.

Laat jouw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

    Velden gemarkeerd met een sterretje zijn verplicht.