Flexurenkaart (Uren strippenkaart) – Flexibele inzet van TWS

Met een flexurenkaart van TWS heeft jouw bedrijf de mogelijkheid om vooraf een aantal uur in te kopen voor de flexibele inzet van onze professionals. Deze strippenkaart stelt jou in staat om op een efficiënte en kosteneffectieve manier gebruik te maken van de diensten van TWS. Het biedt de flexibiliteit om onze expertise in te schakelen wanneer het nodig is, zonder te worden beperkt door langlopende contracten.

Flexibele inzet met flexuren

Met onze flexurenkaart profiteer je van maximale flexibiliteit in de inzet van onze professionals. Of je nu behoefte hebt aan incidentele ondersteuning, specifieke projecten of langdurige samenwerkingen, de flexurenkaart biedt de mogelijkheid om gemakkelijk ons team in te schakelen. Onze ervaren experts staan klaar om jouw bedrijf te ondersteunen met hun specialistische kennis en vaardigheden. Of het nu gaat om IT-consultancy, projectmanagement, engineering of andere vakgebieden, wij hebben de juiste professionals beschikbaar.

Ontvang advies van één van onze netwerk specialisten

TWS is al twintig jaar marktleider op het gebied van kwalitatief hoogwaardige microwave straalverbindingen en wifi-oplossingen. Onze specialisatie is het aanleggen van innovatieve oplossingen voor (draadloze) zakelijke internet verbindingen. We bieden advies, ontwerp en onderhoud op maat. Kom in contact met onze netwerkspecialisten en ontdek de mogelijkheden van zakelijk internet voor jouw organisatie!

Neem contact op via

Gerwin