IT oplossingen voor de Zorg

Bekijk hier een greep uit onze oplossingen voor de zorg

Van 1 access point naar verpleeghuis van de toekomst

Warme zorg met IT ondersteuning van TWS

De zorg is een zeer uitgebreide branche en een branche die volop in beweging en ontwikkeling is. Digitalisering in de zorg is misschien niet waarom de zorgprofessionals gekozen hebben voor hun vak en precies daarom heeft TWS een uitgebreid pallet aan ICT toepassingen ontwikkeld die specifiek voor de zorg zijn.

Zo kan de zorgprofessional zich maximaal bezighouden met de “warme zorg” en zorgt TWS voor de digitale ondersteuning. Met een uitgebreid portfolio aan werkzaamheden die door TWS, voor zowel grote als kleinere zorgaanbieders, uitgevoerd is weten we als geen ander de wensen en eisen tot een praktische uitvoer te brengen.

Wij begrijpen jouw uitdagingen

Connectiviteit in de zorg

Zorgtechnologie

 • Leefcirkels
 • Zorgrobots
 • Bewegingsdetectie

Cliënten hebben meer en intensieve zorg nodig. Dit vraagt veel van zorgprofessionals. De inzet van technologie ondersteunt hierbij. Zorgtechnologie die werk uit handen nemen zijn leefcirkels, schermzorg, bewegingsdetectie en zorgrobots. TWS ondersteunt hierbij in advisering en implementatie. Samen werken we een integrale visie uit om technologie effectief in te zetten. TWS waarborgt dat alles veilig en betrouwbaar op het netwerk wordt aangesloten.

Regie op ICT-uitvoering

 • Eigen netwerk
 • Betrouwbaarheid
 • Beschikbaarheid

Er verandert veel in de zorg, het traditionele ‘bejaardenhuis’ is er niet meer. Het eigen netwerk van de cliënten speelt veel meer een nadrukkelijke rol. Dit vraagt op heel veel gebieden een andere aanpak en een goede ICT-infrastructuur helpt om alle informatiestromen 24/7 veilig en betrouwbaar en overal beschikbaar te hebben.

Veilig netwerk voor derden

 • Gastnetwerk
 • Beveiliging
 • Gecontroleerde toegang

Op zorglocaties is het vaak een komen en gaan van mensen van buitenaf. Dit kunnen zorgprofessionals, mantelzorgers, maar natuurlijk ook bezoekers zijn. Een veilig en gemakkelijk toegankelijk netwerk voor derden is dan een must. Welke rechten krijgt iemand van buitenaf, hoe houd je het netwerk veilig en hoe zorg je ervoor dat het netwerk zelf herkend welke devices al eerder hebben ingelogd? Vragen waar TWS veel ervaring mee heeft en waar uitstekende IT oplossingen voor ontwikkeld zijn.

Verschuiving van extra- en intramurale zorg

 • Flexibiliteit
 • Op- en afschalen
 • Bereikbaarheid

Extramurale zorg geeft extra uitdagingen want op alle plekken waar deze zorg geleverd wordt is het van belang dat de digitale ondersteuning feilloos werkt. Locaties wisselen frequent en dit vraagt om een basis waar flexibel in op- en afgeschaald kan worden. TWS zal altijd een op maat oplossingen ontwikkelen waarmee jij flexibel de infrastructuur af- en op kunt schalen.

Meer weten over onze ICT oplossingen voor de zorg?

Projecten in de zorg

Lunet Zorg

Lunet zorg

Lunet zorg is één van de grote zorgaanbieders van Zuid-Nederland. Om de kwaliteit van de zorg op een hoog ni...
Nieuwe WiFi bij ContourdeTwern

Contour

TWS is voor Contour de Twern aan de slag gegaan met een de aanleg van een nieuw WLAN-netwerk. Op 6 locaties is...
Van 1 access point naar verpleeghuis van de toekomst

Stichting Land van Horne

Stichting Land van Horne is een zorgorganisatie in het zuiden van Nederland. Dagelijks zetten zorgmedewerkers ...

Onze ICT  zorg oplossingen en expertise

Ontvang advies van één van onze netwerkspecialisten
Neem contact op via

Bas

Deze organisaties gingen jou voor: