TWS Services

Het onderhouden en beheren van je netwerk, kan leiden tot een kostbare en tijdrovende investering. Toch mag dit onderdeel niet ontbreken in een organisatie. Met TWS-As-a-Service nemen we dit proces graag uit je handen, zodat jouw focus op andere zaken gericht kan worden.

Service

Met TWS-As-a-Service dienstverlening nemen wij de verantwoordelijkheid voor het complete netwerkbeheer op ons. Zo hoef jij je geen zorgen meer te maken over uitval van hardware, het installeren van upgrades of het uitvoeren van updates. Op deze manier hoef jij geen investeringen te maken in personeel of kennis. Daarnaast krijg je duidelijke inzichten in maandelijkse netwerkbeheer kosten, omdat het hier om een vast bedrag in de maand gaat.

Site survey

Site survey

Draadloze communicatie is de laatste jaren steeds belangrijker geworden. Voordat we een op maat gemaakt plan voor je maken, komen we eerst langs om een site-survey uit te voeren. Hierdoor krijgen we duidelijk in kaart wat de situatie is en welke oplossing geschikt is. Bij een site survey moet er aan verschillende aspecten gedacht worden.

Netwerkinfrastructuur

Netwerk infrastructuur design

Een goed ontworpen netwerkinfrastructuur biedt niet alleen betrouwbare connectiviteit tussen gebruikers en applicaties, maar ook beveiliging, schaalbaarheid en flexibiliteit. Bij het ontwerpen van een netwerk moet rekening worden gehouden met factoren, zoals de grootte en complexiteit van het netwerk, het type bedrijfsapplicaties dat wordt gebruikt, de beveiligingsbehoeften van het bedrijf en het budget.

NaaS

NaaS is een innovatieve benaderingen van netwerkdiensten die jou als klant van TWS de mogelijkheid biedt om netwerkfunctionaliteit af te nemen via een dienstmodel. Met NaaS kun je gemakkelijk en snel door ons netwerkinfrastructuur op laten zetten en in beheer laten nemen zonder hoge eenmalige kosten.

Vergunningen

Wij begrijpen dat je als bedrijf niet zit te wachten op ingewikkelde vergunningsaanvragen. Daarom staat TWS voor je klaar om het vergunningverleningstraject voor gelicenseerde straalverbindingen soepel te laten verlopen.

Financiering

Wist je dat TWS ook garant staat voor flexibele financieringsoplossingen? Of je nu een start-up bent, een groeiend bedrijf bent of een gevestigde onderneming leidt, wij begrijpen dat financiële middelen essentieel zijn om jouw connectiviteitsdoelen te realiseren.

Flexuren

Met een flexurenkaart van TWS heeft jouw bedrijf de mogelijkheid om vooraf een aantal uur in te kopen voor de flexibele inzet van onze professionals. Deze strippenkaart stelt jou in staat om op een efficiënte en kosteneffectieve manier gebruik te maken van de diensten van TWS.

Ontvang advies van onze specialisten

Wij richten jouw netwerk in zodat dat alles optimaal samenwerkt en schaalbaar is voor de toekomst. Door de juiste beheertools te gebruiken creëren we een ‘looking glass’ in het netwerk waarmee je 24/7 problemen binnen de infrastructuur kunt detecteren en oplossen.

Meer weten over wat er mogelijk is voor jouw situatie? We kijken graag samen met je naar de mogelijkheden.

Marco de Jong