TWS Secure

De noodzaak voor een goed beveiligde infrastructuur is nog nooit zo hoog geweest. Veel bedrijven zijn namelijk volledig afhankelijk van de netwerkinfrastructuur die toegang biedt tot de benodigde data voor primaire bedrijfsprocessen. En hoewel steeds meer organisaties investeren in beveiligingsmaatregelen, vallen ze alsnog slachtoffer aan Cyber aanvallen. Een goed beveiligde infrastructuur stopt niet bij preventieve maatregelen, maar vereist ook detectie. De hieruit komende nodige acties vormen ook een belangrijk onderdeel van de algehele beveiliging.

ICT security

Met TWS-Secure beveiligen wij jouw bedrijfsnetwerk.

Bij TWS begrijpen we dat het veiligstellen van je netwerkinfrastructuur cruciaal is voor de bedrijfsvoering. Daarom hebben we ons gericht op het ontwikkelen van oplossingen die jouw organisatie beschermt tegen cyberaanvallen en datalekken. Onze eerste stap is het uitvoeren van een grondige analyse van jouw bestaande netwerkinfrastructuur om eventuele zwakke plekken op te sporen. Vervolgens stellen we een plan op om eventuele kwetsbaarheden aan te pakken en de beveiliging te verbeteren.

Naast technologische oplossingen bieden we ook trainingen aan voor uw medewerkers om hen bewust te maken van de risico’s van cybercriminaliteit en hen te leren hoe ze veilig kunnen werken. Ook implementeren we regelmatig software-updates en voeren we testen uit om te controleren of uw netwerk nog steeds veilig is.

Met onze aanpak zorgen we ervoor dat de netwerkinfrastructuur veilig blijft en dat jij toegang hebt tot de benodigde data voor jouw primaire bedrijfsprocessen. Bij TWS geloven we in proactieve beveiliging om ervoor te zorgen dat jouw organisatie altijd beschermd is tegen de nieuwste bedreigingen op het gebied van cybersecurity.

SDWAN

SD-WAN Internet

SD-WAN kan helpen bij het ondersteunen van een organisatie door het verminderen van de kosten, het verbeteren van de betrouwbaarheid en prestaties, het bieden van geavanceerde beveiliging, en het bieden van flexibiliteit bij het kiezen van WAN-verbindingen.

Noodstroom

UPS Noodstroomvoorziening

In een wereld waar betrouwbaarheid en continuïteit van cruciaal belang zijn, is het hebben van een UPS (Uninterruptible Power Supply) systeem essentieel voor elk bedrijf. Met onze geavanceerde technologie en jarenlange ervaring helpen wij jouw bedrijf de zekerheid te bieden die het nodig heeft in geval van stroomuitval.

Netwerkbeveiliging

Netwerkbeveiliging voor bedrijven

Vandaag de dag is netwerkbeveiliging voor je bedrijf crucialer dan ooit. DDoS (Distributed Denial of Service) aanvallen liggen op de loer, kosten na een datalek lopen hoog op en bijkomende reputatieschade is funest. Digitalisering van de overheid, de opkomst van BYOD (Bring Your Own Device) en always-on mobiele medewerkers maakt netwerkbeveiliging steeds uitdagender.

Ontvang advies van onze specialisten

Wij richten jouw netwerk in zodat dat alles optimaal samenwerkt en schaalbaar is voor de toekomst. Door de juiste beheertools te gebruiken creëren we een ‘looking glass’ in het netwerk waarmee je 24/7 problemen binnen de infrastructuur kunt detecteren en oplossen.

Meer weten over wat er mogelijk is voor jouw situatie? We kijken graag samen met je naar de mogelijkheden.

Geoffrey