TWS Support

Een veilig en betrouwbaar netwerkinfrastructuur is cruciaal voor een organisatie. Talloze verschillende toepassingen maken er gebruik van, waardoor uitval binnen het netwerk direct een grote impact heeft op processen en gebruikers.

Vanwege de alsmaar toenemende complexiteit is monitoring, beheer en onderhoud van de netwerkinfrastructuur steeds belangrijker. TWS heeft de juiste specialistisch kennis die continu up-to-date blijft om jouw organisatie 24/7 te ondersteunen bij het monitoren en onderhouden van de netwerkinfrastructuur.

Support

Met TWS-Support verzorgen wij onderhoud en beheer op afstand vanuit ons Network Operations Center (NOC. Daarnaast beschikt TWS over een pool van gekwalificeerde service engineers die ondersteuning kunnen bieden op locatie.

Vanuit ons NOC houden we 24/7 jouw netwerk in de gaten. We kijken niet alleen of alles nog werkt en of software up-to-date is, maar we zoeken ook proactief naar signalen die erop wijzen dat preventief onderhoud nodig is. Om niet mis te grijpen op het moment dat hardware uitvalt, heeft TWS een eigen RMA-dienst. Deze dienst voorziet in opslag en beheer van minimale voorraden van (kritische) apparatuur. Zo zijn we niet afhankelijk van een fabrikant en kunnen we zeer lage Time-To-Repair tijden garanderen.

ICT beheer en onderhoud

Beheer en onderhoud

Netwerkinfrastructuur beheer en onderhoud is een essentieel aspect van moderne technologieën. Bedrijven en organisaties hebben vaak een grote diversiteit netwerk van, routers, switches, verbindingen, beveiliging hard- en software en andere apparaten die samenwerken om de dagelijkse activiteiten te ondersteunen. Om deze infrastructuur goed te beheren en te onderhouden, biedt TWS beheer vanuit het Network Operations Center (NOC).

24/7 NOC

Voor het efficiënt en snel verhelpen van storingen beschikt TWS over een eigen Network Operation Center. Het Network Operations Center monitort verbindingen op afstand. Volgens afspraken in het SLA kunnen we 24/7 monitoren én reageren.

Ontvang advies van onze specialisten

Wij richten jouw netwerk in zodat dat alles optimaal samenwerkt en schaalbaar is voor de toekomst. Door de juiste beheertools te gebruiken creëren we een ‘looking glass’ in het netwerk waarmee je 24/7 problemen binnen de infrastructuur kunt detecteren en oplossen.

Meer weten over wat er mogelijk is voor jouw situatie? We kijken graag samen met je naar de mogelijkheden.

Edwin Tammens