Onze partners

In de snel evoluerende zakelijke omgeving van vandaag is betrouwbare connectiviteit essentieel voor succes. Bij TWS begrijpen we dat als geen ander. Daarom hebben we zorgvuldig geselecteerde partners in ons netwerk opgenomen, leveranciers die bekend staan om hun ongeëvenaarde kwaliteit, innovatie en betrouwbaarheid. Bij TWS geloven we in de kracht van betrouwbare partnerschappen. We streven ernaar om jouw bedrijf te voorzien van de meest geavanceerde connectiviteitsoplossingen, zodat jij je kunt concentreren op het bereiken van zakelijk succes. Ontdek onze indrukwekkende lijst met leveranciers uit het topsegment en laat je inspireren door de mogelijkheden die zij bieden. Samen met TWS en onze toonaangevende leveranciers creëer je een solide basis voor jouw zakelijke connectiviteit. Kies voor succes, kies voor TWS.

Aruba

Aruba, a Hewlett Packard Enterprise company, is marktleider op het gebied van wired en wireless netwerkoplossingen met een totaalportfolio, van midden- en kleinbedrijf tot aan de grote wereldspelers. Aruba heeft een ruime keuze aan switches, location-based services, controller en controllerless access points. Beheer wordt zowel aangeboden in de cloud, als on-premise.

Fortinet

Fortinet is een toonaangevende, mondiale leverancier van netwerkbeveiligingsapparatuur. Daarnaast is Fortinet één van de marktleiders in cybersecurity met specifiek toegespitste oplossingen die bedrijven beschermen tegen geavanceerde bedreigingen. Deze producten en diensten bieden een uitgebreide en geïntegreerde bescherming tegen steeds nieuwe bedreigingen. Producten die ook gelijktijdig de IT beveiligingsinfrastructuur vereenvoudigen. Het omvangrijke assortiment van netwerk, content security en secure access ondersteund bij het beveiligen van de complete onderneming – van endpoint tot aan de grenzen en het centrum van netwerken, applicaties en databases.

Cradlepoint

Cradlepoint is de wereldwijde marktleider in Cloud Managed Wireless WAN oplossingen voor het bundelen van mensen, plaatsen en apparatuur met draadloze breedband verbindingen. Het is haast onvoorstelbaar; één enkel Cloud platform gecombineerd met wireless-edge routers speciaal ontworpen om vaste en mobiele locaties, voertuigen en IoT devices via 4G/LTE en 5G netwerken te verbinden.

T-Mobile

T-Mobile is een wereldwijd opererend telecombedrijf dat mobiele communicatie- en draadloze netwerkdiensten aanbiedt. Het bedrijf werd opgericht in 1990 en heeft zijn hoofdkantoor in Bonn, Duitsland. T-Mobile is een van ’s werelds grootste aanbieders van mobiele telefonie en heeft een sterke aanwezigheid in verschillende landen, waaronder de Verenigde Staten, Duitsland, Nederland en vele andere. Ze bieden een breed scala aan connectiviteitsoplossingen voor zowel consumenten als zakelijke klanten.

Ziggo-Vodafone

Ziggo-Vodafone is een joint venture tussen Ziggo, een toonaangevende kabeltelevisie- en internetprovider, en Vodafone, een wereldwijd telecombedrijf. VodafoneZiggo biedt een uitgebreid scala aan telecommunicatie- en entertainmentdiensten, waaronder mobiele telefonie, vaste telefonie, breedbandinternet en televisie. Het bedrijf is een belangrijke speler op de Nederlandse markt en bedient zowel consumenten als zakelijke klanten. Met hun geïntegreerde dienstenportfolio streven Ziggo-Vodafone ernaar om klanten een naadloze en geavanceerde communicatie- en entertainmentervaring te bieden.

Aviat

AVIAT Networks is een wereldwijd toonaangevende leverancier van draadloze netwerkoplossingen voor communicatieserviceproviders, overheidsinstanties en bedrijven. Het bedrijf biedt geavanceerde draadloze communicatietechnologieën en producten, waaronder draadloze backhaul-oplossingen, microwave radio-systemen en softwareplatforms.Het bedrijf is actief in meer dan 135 landen en bedient klanten in diverse sectoren, zoals telecommunicatie, nutsbedrijven, transport en overheidsinstanties. AVIAT Networks staat bekend om zijn betrouwbare en hoogwaardige draadloze technologieën, die worden ingezet om snelle en veilige draadloze netwerken te realiseren voor kritieke toepassingen en connectiviteit.

KPN

KPN is een toonaangevende Nederlandse telecomprovider en ICT-dienstverlener. Het bedrijf werd opgericht in 1852 en heeft zijn hoofdkantoor in Den Haag, Nederland. KPN biedt een breed scala aan telecommunicatie- en IT-oplossingen, waaronder mobiele telefonie, vaste telefonie, internet, televisie en cloudservices. Ze bedienen zowel consumenten als zakelijke klanten en hebben een sterke marktpositie in Nederland.

Fundaments

Fundaments is een Nederlandse leverancier van hoogwaardige IT-infrastructuur- en cloudoplossingen. Het bedrijf richt zich op het leveren van betrouwbare en veilige IT-infrastructuren, waaronder colocatie, connectiviteit, managed services en cloudoplossingen. Fundaments biedt flexibele en schaalbare oplossingen die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van klanten, variërend van kleine bedrijven tot grote ondernemingen. Ze hechten veel waarde aan kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid, waarbij ze gebruik maken van geavanceerde technologieën en robuuste datacenters.

Ndix

Ndix is een regionaal glasvezelnetwerk en ICT-dienstverlener in Nederland. Het bedrijf richt zich op het leveren van betrouwbare en snelle connectiviteit aan bedrijven, instellingen en organisaties in de regio Oost-Nederland. Ndix biedt een breed scala aan diensten, waaronder breedbandinternet, dataverbindingen, cloudoplossingen en ICT-beheer. Ze hebben een eigen glasvezelnetwerk dat zich uitstrekt over steden en gemeenten in Oost-Nederland en bieden daarnaast connectiviteit via externe netwerken. Ndix staat bekend om zijn persoonlijke benadering, lokale focus en technische expertise, en speelt een belangrijke rol in het ondersteunen van de digitale infrastructuur en groei van bedrijven in de regio.

Palo Alto Networks

Palo Alto Networks is een toonaangevend bedrijf op het gebied van cybersecurity en netwerkbeveiliging. Ze leveren geavanceerde oplossingen om bedrijven te beschermen tegen cyberdreigingen en datalekken. Palo Alto Networks biedt een breed scala aan producten en diensten, waaronder firewalls, endpoint-beveiliging, cloudbeveiliging en threat intelligence. Hun technologieën zijn ontworpen om in realtime dreigingen te detecteren, te voorkomen en te bestrijden, waarbij gebruik wordt gemaakt van geavanceerde beveiligingsalgoritmen en machine learning. Ze bedienen zowel grote ondernemingen als kleine en middelgrote bedrijven in diverse sectoren, zoals financiën, gezondheidszorg, overheid en technologie.

SAF

SAF (Synchronous Adaptative Frequencies) is een geavanceerde draadloze communicatietechnologie die wordt gebruikt voor het optimaliseren van radiofrequentie (RF) spectrumgebruik. Het is ontwikkeld door SAF Tehnika, een toonaangevende leverancier van draadloze communicatieoplossingen. SAF-technologie maakt gebruik van adaptieve frequentie- en tijdverdeling om interferentie te minimaliseren en de capaciteit en efficiëntie van draadloze netwerken te verbeteren. Deze technologie wordt vaak toegepast in point-to-point draadloze verbindingen voor breedbandtoegang en andere draadloze toepassingen. SAF’s betrouwbare en kosteneffectieve oplossingen worden wereldwijd gebruikt in diverse sectoren, waaronder telecommunicatie, internet service providers, energie, transport en overheid.

Siklu

Siklu is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren van draadloze communicatieoplossingen en netwerkapparatuur. Ze bieden geavanceerde producten en diensten op het gebied van draadloze communicatie, zoals point-to-point en point-to-multipoint draadloze verbindingen. Het bedrijf richt zich voornamelijk op het leveren van draadloze oplossingen voor telecommunicatieproviders, internet service providers en bedrijven. Siklu’s technologieën omvatten onder andere draadloze backhaul-oplossingen, draadloze toegangspunten en netwerkbeheersystemen. Ze streven naar het bieden van betrouwbare en kosteneffectieve draadloze netwerken om connectiviteit en communicatie mogelijk te maken in diverse sectoren en omgevingen.

Eurofiber

Eurofiber is gespecialiseerd in het leveren van glasvezelnetwerken en connectiviteitsdiensten aan bedrijven, overheden en andere organisaties. Eurofiber heeft een uitgebreid glasvezelnetwerk dat zich uitstrekt over Nederland, België en andere Europese landen. Hun infrastructuuroplossingen bieden betrouwbare en snelle connectiviteit om organisaties te ondersteunen bij hun digitale transformatie en groei.

Extreme Networks

Eurofiber is gespecialiseerd in het leveren van glasvezelnetwerken en connectiviteitsdiensten aan bedrijven, overheden en andere organisaties. Eurofiber heeft een uitgebreid glasvezelnetwerk dat zich uitstrekt over Nederland, België en andere Europese landen. Hun infrastructuuroplossingen bieden betrouwbare en snelle connectiviteit om organisaties te ondersteunen bij hun digitale transformatie en groei.

NBIP

NBIP staat voor Nationale Beheersorganisatie Internet Providers. Het is een Nederlandse organisatie die zich bezighoudt met het faciliteren van samenwerking en het bevorderen van de beveiliging van internetinfrastructuren. NBIP biedt diensten zoals het faciliteren van peering (uitwisseling van internetverkeer tussen providers), het beschermen tegen DDoS-aanvallen en het bieden van incidentresponsdiensten. Door deze activiteiten draagt NBIP bij aan een veiliger en betrouwbaarder internetlandschap voor internetproviders en hun klanten in Nederland.

Juniper

Juniper Networks is een toonaangevende leverancier van netwerkapparatuur en -oplossingen. Juniper biedt een breed scala aan netwerkproducten, waaronder routers, switches, firewalls en beveiligingsoplossingen. Hun technologieën zijn ontworpen om snelle en veilige netwerken te leveren voor bedrijven, serviceproviders en overheidsinstellingen over de hele wereld. Juniper staat bekend om zijn innovatieve benadering, betrouwbare prestaties en focus op netwerkbeveiliging, en is een vertrouwde partner voor organisaties die op zoek zijn naar krachtige netwerkoplossingen.

BRE/EFX

BRE/EFX is een onafhankelijke en neutrale datacenterexploitant gevestigd in Nederland. Ze bieden state-of-the-art datacenterfaciliteiten en -diensten, waaronder colocatie, connectiviteit, cloudoplossingen en managed services. BRE/EFX richt zich op het leveren van betrouwbare en veilige IT-infrastructuur om tegemoet te komen aan de behoeften van bedrijven, serviceproviders en organisaties. Ze streven naar hoge kwaliteitsnormen, schaalbaarheid en duurzaamheid in hun datacenteromgevingen. Met hun expertise en infrastructuur dragen ze bij aan de groei en digitale transformatie van klanten, terwijl ze voldoen aan de strengste beveiligings- en operationele normen.

Ceragon

Ceragon Networks is een wereldwijd toonaangevende leverancier van draadloze backhaul-oplossingen voor mobiele netwerken. Ceragon biedt geavanceerde draadloze oplossingen die zorgen voor snelle, betrouwbare en kosteneffectieve connectiviteit tussen mobiele netwerken en basisstations. Hun portfolio omvat onder andere draadloze backhaul-apparatuur, antennetechnologie en netwerkbeheersoftware. Ceragon’s innovatieve technologieën worden wereldwijd gebruikt door mobiele operators, breedband serviceproviders en overheidsinstanties om de capaciteit, efficiëntie en betrouwbaarheid van hun netwerken te verbeteren.

DC spine

DC Spine is een belangrijk onderdeel van Eurofiber’s dienstenaanbod en fungeert als een dedicated connectiviteitsplatform voor datacenters. Het biedt snelle en betrouwbare verbindingen tussen datacenters en cloudproviders via het geavanceerde glasvezelnetwerk van Eurofiber. Met DC Spine kunnen bedrijven flexibel en schaalbaar verbinding maken met diverse cloudomgevingen en datacenterlocaties, waardoor ze kunnen profiteren van optimale connectiviteit, hoge bandbreedte en lage latentie voor hun IT-infrastructuur en applicaties. Het stelt organisaties in staat om kostenefficiëntie, betrouwbaarheid en flexibiliteit te realiseren bij het beheren en uitbreiden van hun IT-omgevingen.

Expro-IT

Expro IT is een IT-dienstverlener gevestigd in Hengelo en Laren. Ze bieden een breed scala aan IT-services, waaronder softwareontwikkeling, systeemintegratie, IT-consultancy en projectmanagement. Expro IT richt zich op het leveren van op maat gemaakte IT-oplossingen die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van hun klanten, variërend van kleine bedrijven tot grote organisaties. Ze streven naar hoogwaardige technologische oplossingen en innovatieve benaderingen om klanten te helpen hun digitale doelen te bereiken. Met een team van ervaren IT-professionals biedt Expro IT expertise en ondersteuning op verschillende IT-gebieden.

TrenT glasvezel

TrenT Glasvezel is een regionale glasvezelinfrastructuurprovider gevestigd in Nederland. Ze zijn gespecialiseerd in het aanleggen en beheren van glasvezelnetwerken in specifieke regio’s en stedelijke gebieden. TrenT Glasvezel streeft ernaar om snelle en betrouwbare glasvezelconnectiviteit te bieden aan bedrijven, instellingen en huishoudens in hun verzorgingsgebied. Ze werken samen met lokale overheden, serviceproviders en bedrijven om de digitale infrastructuur te verbeteren en breedbandtoegang te bevorderen. TrenT Glasvezel legt de nadruk op kwaliteit, betrouwbaarheid en klantgerichte oplossingen in de glasvezelmarkt.

Benieuwd naar hoe je met ons kan samenwerken?

Neem contact op met Geoffrey Marissen.

Bas