Oplossingen voor zakelijke connectiviteit

Bekijk hier een greep uit onze oplossingen voor de zorg

Altijd een breedband verbinding met internetsnelheden tot wel 10 Gbps

Connectiviteit voor de zakelijke markt

Bedrijven staan voor verschillende uitdagingen op het gebied van dataconnectiviteit, zoals beperkte breedbandtoegang in afgelegen gebieden, onstabiele connectiviteit, beperkte bandbreedte, beveiligingsrisico’s en hoge kosten. Het overwinnen van deze uitdagingen is essentieel om concurrerend te blijven en te groeien. De kern van dataconnectiviteit bij bedrijven is het mogelijk maken van snelle, betrouwbare, veilige en kostenefficiënte toegang tot data, wat essentieel is voor productiviteit, innovatie en concurrentievoordeel. TWS staat klaar om bedrijven te ondersteunen bij het overwinnen van deze uitdagingen en het realiseren van een naadloze en effectieve dataconnectiviteit.

Wij begrijpen jouw uitdagingen

Altijd en overal breedband internet

Bedrijven ervaren beperkte breedbandtoegang in afgelegen gebieden, waardoor ze geen gebruik kunnen maken van digitale mogelijkheden en hun concurrentiepositie in gevaar komt. De uitdaging is om de digitale kloof te dichten door te investeren in breedbandinfrastructuur en innovatieve technologieën te verkennen.

Snel internet levert concurrentievoordeel

Beperkte bandbreedte en trage gegevensoverdracht belemmeren de efficiëntie en effectiviteit van bedrijfsprocessen. De uitdaging is om te investeren in een krachtige netwerkinfrastructuur, zoals glasvezeloptica en 5G-connectiviteit, om je bedrijf in staat te stellen snel en naadloos te communiceren, gegevens te delen en te innoveren.

24/7 betrouwbare connectiviteit

Onstabiele connectiviteit en frequente onderbrekingen verstoren de bedrijfsactiviteiten en veroorzaken productiviteitsverlies. De uitdaging is om betrouwbare internetverbindingen te waarborgen door middel van redundante oplossingen en geavanceerde technologieën, zodat bedrijven ononderbroken kunnen werken en groeien.

Netwerkbeveiliging

Veilig internet is een must

Het waarborgen van de beveiliging van bedrijfsgegevens is een prioriteit geworden vanwege de toenemende cyberdreigingen. De uitdaging is om robuuste beveiligingsmaatregelen te implementeren, zoals geavanceerde firewalls, sterke encryptie en proactieve monitoring, om bedrijfsgegevens te beschermen tegen potentieel verwoestende aanvallen en datalekken.

ICT beheer en onderhoud

Kosten efficiënte connectiviteit voor elk bedrijf

Hoge kosten voor internetconnectiviteit leggen een financiële last op bedrijven, vooral bij het opschalen van hun activiteiten en het verbinden van meerdere vestigingen. De uitdaging is om kosteneffectieve connectiviteitsoplossingen te vinden, zoals het vergelijken van aanbieders, het onderhandelen over tarieven en het verkennen van alternatieve technologieën, om de connectiviteitskosten te verlagen en de winstgevendheid te verhogen.

Deze organisaties gingen jou voor:

Projecten van onze klanten

Reitsma Groep

Reitsma

Onlangs werd TWS om 20:00 uur ’s avonds gebeld door Yoram Hartlooper van de Reitsma Groep....
Netwerkuitbreiding bij Johma in Losser

Johma

Al ruime tijd levert TWS haar diensten aan één van de merken van Signature Foods in Losser. Beter bekend als...

Onze oplossingen en expertise

Ontvang advies van één van onze netwerkspecialisten
Neem contact op via

Marco de Jong

Misschien vind je dit ook interessant

Het TWS Technologies portfolio is uitgebreid met Palo Alto Networks Securityproducten

...
TWS wenst iedereen fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar!

TWS wenst iedereen fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar!

TWS wenst u fijne feestdagen en een gezond 2023!...
20 jaar TWS is groots gevierd

20 jaar TWS is groots gevierd

De tijd gaat razendsnel voorbij en het is goed om daar toch af en toe bij stil te staan en successen te vieren...

Heb jij een uitdaging voor ons?

Stel ons je vraag.

    Velden gemarkeerd met een sterretje zijn verplicht.