TWS Connect

Steeds meer apparatuur is verbonden. En de mogelijkheid om connectiviteit te stimuleren zijn tegenwoordig eindeloos. Dit kan draadloos of bekabeld, maar ook binnen één vestiging of tussen meerdere vestigingen. Met TWS-Connect bieden wij jou een veilige transparante, 24/7 beschikbare basis naar de digitale wereld.

Connectivity

Met TWS-Connect leggen wij verbindingen tussen jou en je collega’s, leveranciers, klanten, leerlingen, cliënten of patiënten. Dit doen we door:

 

  • draadloze- en/of bekabelde netwerken binnen de vestiging;
  • verbinden van vestigingen onderling met alle mogelijke dragers (DSL-, glasvezel-, straalverbinding);
  • verbinden van remote-/thuis werkers;
  • verbinden van IoT toepassingen;
  • verbinden met een public en private cloud.

 

TWS maakt gebruik van meerdere fabrikanten/providers, waarbij jouw wensen en eisen doorslaggevend zijn voor de keuze van fabrikant/providers of product.

Samen met onze specialisten inventariseren wij jouw huidige omgeving, wensen en eisen. Daarbij zijn schaalbaarheid, continuïteit, veiligheid en (operationele) kosten belangrijke aandachtspunten. Uit de inventarisatie volgt een ontwerp welke we gebruiken om één of meerdere projecten zodanig te definiëren dat we snel resultaat kunnen boeken. Uiteraard houden we rekening met de ambities en beschikbare budgetten van jouw organisatie, zodat we samen de TWS-visie kunnen vertalen naar een maatwerkoplossing die succesvol invulling geeft aan jullie meerjarenplan voor ICT.

SDWAN

Glasvezel verbinding

Met een Wide Area Network (WAN) realiseer je een netwerk binnen een groot geografisch gebied. Met een managed WAN-oplossing van TWS krijgen jouw vestigingen en/of medewerkers altijd toegang tot jouw public-cloud of private-cloud.

Zakelijk internet

Zakelijk internet

Zakelijk internet is een onmisbaar onderdeel van elke moderne onderneming. Het stelt bedrijven in staat om snel en efficiënt te communiceren met klanten en partners over de hele wereld, om informatie te delen en om online diensten te gebruiken. Er zijn verschillende dragers en technieken beschikbaar, zoals bandbreedtes van 10 Mbps – 10 Gbps internet, verschillende dragers en technieken waaronder IPVPN, EVPN en SDWAN.

SD-WAN

Netwerk Hardware

Elke netwerkoplossing is een combinatie tussen doordacht ontwerp, de juiste IT hardware en expertise in uitvoering. Op basis van functionaliteiten en kwaliteit zorgt TWS voor netwerkcomponenten die exact aansluiten bij de eisen van jouw netwerk.

IoT

Internet of Things

Internet of Things (IoT) speelt een steeds grotere rol in onze samenleving. De afgelopen jaren heeft IoT veel aandacht gekregen vanwege de enorme impact die het heeft op ons dagelijks leven.

Straalverbindingen

Straalverbindingen

Een straalverbinding voor internet is een verbinding tussen twee antennes die data overbrengt door middel van radiogolven. De antennes moeten op elkaar gericht zijn en er mag niets tussen staan. Er zijn twee soorten straalverbindingen, licentie en licentievrij.

5G

Mobiel breedband (5G)

5G is de nieuwe generatie van mobiele netwerken. 5G biedt extreem hoge snelheid, de mogelijkheid tot het versturen van meer data en hoge stabiliteit. Daardoor is 5G ook geschikt als tijdelijke verbinding of back-up verbinding. Toch zijn er een aantal dingen waarop gelet moet worden bij 5G, zoals de dekking van de mobiele netwerken in en om jouw locaties en het dataverbruik van de mobiele toepassingen.

Ontvang advies van onze specialisten

Wij richten jouw netwerk in zodat dat alles optimaal samenwerkt en schaalbaar is voor de toekomst. Door de juiste beheertools te gebruiken creëren we een ‘looking glass’ in het netwerk waarmee je 24/7 problemen binnen de infrastructuur kunt detecteren en oplossen.

Meer weten over wat er mogelijk is voor jouw situatie? We kijken graag samen met je naar de mogelijkheden.

Maarten de Wolff