Zakelijk internet

Snel, veilig en betrouwbaar

Zakelijk internet is een onmisbaar onderdeel van elke moderne onderneming. Het stelt bedrijven in staat om snel en efficiënt te communiceren met klanten en partners over de hele wereld, om informatie te delen en om online diensten te gebruiken. Er zijn verschillende dragers en technieken beschikbaar, zoals bandbreedtes van 10 Mbps – 10 Gbps internet, verschillende dragers en technieken waaronder IPVPN, EVPN en SDWAN.

Als uw bedrijf op zoek is naar een zakelijke verbinding, zijn er verschillende dragers beschikbaar. Het is belangrijk om te overwegen welk type verbinding het beste past bij uw bedrijf en uw behoeften.

Het kiezen van de juiste informatiedrager is afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de locatie van de verschillende sites, de eisen aan bandbreedte, gewenste snelheid, en het beschikbare budget. Een goede zakelijke verbinding moet gebruik maken van de meest geschikte informatiedrager voor elke locatie en de verschillende technologieën naadloos integreren om een stabiele, betrouwbare en efficiënte verbinding te bieden.

Internet aanvragen voor zakelijk gebruik

Met behulp van alle mogelijke technieken kan een bedrijf ervoor zorgen dat de zakelijke verbinding altijd online is en dat de verbindingen tussen de verschillende locaties stabiel en betrouwbaar zijn. Dit maakt het mogelijk om op een efficiënte en effectieve manier samen te werken en informatie te delen tussen de verschillende locaties, en helpt bedrijven om hun doelen te bereiken.

Het vertalen van een functionele behoefte naar een goed technisch ontwerp van een zakelijke verbinding is een complex proces, omdat er veel verschillende factoren moeten worden overwogen. Het is daarom belangrijk om te werken met een betrouwbare internetprovider die je kan helpen bij het vinden van de juiste oplossing voor jouw bedrijf.

Wij helpen je graag bij het kiezen van de juiste optie voor jouw behoeften en voorzien je van een op maat gemaakte offerte.

Het verschil tussen IPVPN of EVPN

Een IPVPN, ook wel bekend als een IP Virtual Private Network, is een privénetwerk dat is opgezet tussen verschillende locaties van een bedrijf. Dit netwerk maakt gebruik van het internetprotocol (IP) om gegevens te verzenden en te ontvangen, waardoor bedrijven een veilige en betrouwbare verbinding kunnen opzetten tussen verschillende locaties, zonder dat er een fysieke verbinding nodig is. Dit is met name handig voor bedrijven die meerdere kantoren hebben en die gegevens en informatie willen delen tussen verschillende locaties.

Een EVPN, of Ethernet Virtual Private Network, is een ander type zakelijke verbinding. Dit type netwerk maakt gebruik van Ethernet-technologie om verschillende locaties van een bedrijf met elkaar te verbinden. Een EVPN access maakt het mogelijk om op OSI-laag 2 verschillende locaties aan elkaar te koppelen.

Dragers van zakelijk internet

TWS levert high-speed symmetrisch internet; onafhankelijk van het type drager. Wij realiseren zakelijk internet via glasvezel, ethernet over koper, DSL, Dark Fiber, straalverbindingen of 5G. Wij werken samen met KPN, Eurofiber, DCSpine, Ziggo, NDiX en meerdere lokale initiatieven. met een bewezen kwaliteit. Over alle beschikbare dragers is het mogelijk om een zakelijke Internet dienst af te nemen. Dan wel met een maximale bandbreedte of in een IP-Transit oplossing.

Klanten die gebruik maken van zakelijk internet van TWS:

Zakelijk internet op maat

TWS vertaald de door jouw gestelde (functionele) wensen en eisen in een op maat gesneden oplossing. Dit doen we door verschillende dragers en technieken te combineren, om zo per bedrijfsaansluiting de juiste bandbreedte, beschikbaarheid, kwaliteit en beveiliging te kunnen bieden. Zo leveren we in veel gevallen zakelijk internet op maat, waarbij kosten gereduceerd blijven met gelijkblijvende of zelfs betere kwaliteit.

Zakelijk internet MKB

Zakelijke internetverbindingen bieden MKB-bedrijven hogere betrouwbaarheid, snelheid, beveiliging, service level agreements en schaalbaarheid dan consumenteninternet. Dit kan bijdragen aan de productiviteit, efficiëntie en concurrentiepositie van het bedrijf.

Zakelijk internet voor grote bedrijven

Binnen een organisatie met meerdere vestigingen is toegang tot centrale bestanden, databases en applicaties, al dan niet in de Cloud, noodzakelijk. Met een betrouwbaar netwerk gebruiken alle medewerkers deze toepassingen en informatie probleemloos. TWS biedt verschillende mogelijkheden voor zakelijk internet bij grote bedrijven.

Aruba
Cradlepoint
Fortinet
Palo Alto
Extreme Networks

Onze kwaliteitspartners

TWS werkt al meer dan 20 jaar met kwaliteitspartners voor infrastructuur, hardware en veiligheid. Dankzij onze partnerleveranciers kunnen we continuïteit, flexibiliteit en veiligheid garanderen.

Ontvang advies van één van onze netwerk specialisten

TWS is al twintig jaar marktleider op het gebied van kwalitatief hoogwaardige microwave straalverbindingen en wifi-oplossingen. Onze specialisatie is het aanleggen van innovatieve oplossingen voor (draadloze) zakelijke internet verbindingen. We bieden advies, ontwerp en onderhoud op maat. Kom in contact met onze netwerkspecialisten en ontdek de mogelijkheden van zakelijk internet voor jouw organisatie!

Maarten de Wolff