20 jaar TWS is groots gevierd

De tijd gaat razendsnel voorbij en het is goed om daar toch af en toe bij stil te staan en successen te vieren!
The roaring twenties was het thema voor deze feestelijke dag, niet dat alle dagen in die 20 jaar zo roerig waren, maar er is zeker veel gebeurd sinds Hilko van de Paard en John Viester startten met TWS.

Klein begonnen, hard gewerkt en groot gegroeid is de TWS-historie in een notendop.
Straalverbindingen spelen nog steeds een belangrijke rol, maar door brede ontwikkelingen is “the art of connectivity” absoluut van toepassing op het TWS van nu.

20 jaar TWS is groots gevierd

Huis de Voorst was de perfecte locatie voor de festiviteiten. De dag begon tijdig met een receptie voor de klanten, gevolgd door een geweldig culinair onderdeel voor de mensen van TWS met hun partners. Een spetterend feest vormde de afsluiting van deze feestdag.

Veel van de gasten hadden echt hun best gedaan op hun outfit, dames gekleed in de geweldige jaren 20 stijl en de heren of ze net van de filmset van Peaky Blinders waren gelopen. Voor wie vond dat er nog wel een schepje bovenop kon was er nog een uitgebreide garderobe aanwezig om zo nog meer uiting te geven aan de feestvreugde.
Aan alles was gedacht om er een onvergetelijke avond van te maken. De barbier en schoenenpoetser zorgden ervoor dat iedereen op zijn best op de foto kon. Bij de cocktailbar konden de lekkerste mixen gehaald worden en de DJ was net zo onvermoeibaar als de dansers op de dansvloer.

Een zeer geslaagde dag en bij TWS is er absoluut genoeg energie om naar het volgende lustrum te gaan!