Citrix lek kan ook uw organisatie raken!

Het is volop in het nieuws geweest en al heel veel organisaties hebben maatregelen genomen om schadelijke gevolgen van het Citrix lek te voorkomen.

Beste klant,

Het is volop in het nieuws geweest en al heel veel organisaties hebben maatregelen genomen om schadelijke gevolgen van het Citrix lek te voorkomen. Maar niet iedereen is er goed van op de hoogte dat ook zij een risico lopen of weten niet goed welke acties zij kunnen ondernemen.
In principe lopen alle organisaties die hun systemen na 8 januari 2020 nog niet gepatched hebben of andere opgegeven maatregelen hebben uitgevoerd een risico. Het risico is dermate reëel dat het verstandig is om van het slechtste scenario uit te gaan: een gehackt systeem.

Wat is verstandig om nu nog te doen?

Advies van de experts is om onderzoek te laten doen of er een hacker binnen is geweest en wat deze heeft buit gemaakt. En als er gebruik is gemaakt van een wildcard certificaat om deze terug te trekken en nieuwe certificaten te regelen. Vraag dus zo spoedig mogelijk uw leverancier om uw Citrix omgeving na te laten kijken!

Citrix lek kan ook uw organisatie raken!

Zijn er bij uw organisatie wildcard certificaten gebruikt, neem dan contact op met TWS. Wij zitten voor u klaar om dan gelijk te kijken welke invloed dit heeft op de TWS-apparatuur en ondernemen meteen alle noodzakelijke acties.

U kunt ons altijd bereiken via 088-5702424