WIRELESS AS A SERVICE

Een draadloos netwerk, Wireless LAN ofwel WiFi, is aan veel veranderingen onderhevig. De nieuwste ontwikkeling is het extern uitbesteden van het beheer. Om hier optimaal in te kunnen ondersteunen biedt TWS Wireless as a Service.

Wat is Wireless as a service (Waas)?

WaaS is een Cloud-oplossing waarbij het beheer en onderhoud volledig extern wordt uitgevoerd door TWS. Deze Cloud-oplossing, waarbij jij alleen een aantal acces points afneemt tegen een vast maandelijks bedrag, biedt de ideale ondersteuning bij ontwikkelingen rondom het draadloos netwerk.

Geen grote investering nodig

Dankzij dit unieke concept is het mogelijk zonder grote investeringen te profiteren van de vele voordelen van een professioneel draadloos netwerk. TWS neemt alle zorgen uit handen en de klant heeft geen omkijken naar het beheer en onderhoud van het draadloze netwerk, omdat dit op een externe online locatie wordt beheerd.

WaaS Centraal Gemanaged

Het netwerk wordt door TWS centraal gemanaged. Dit heeft als voordeel dat het draadloos netwerk door TWS in de gaten wordt gehouden, dat updates worden uitgevoerd en problemen worden verholpen, zonder dat er externe partijen bij betrokken zijn. Dit zorgt ervoor dat het draadloos netwerk snel, veilig en altijd beschikbaar is. In tegenstelling tot lokale oplossingen vereist WaaS geen kostbare IT personeel of netwerkbeheerders met specialistische kennis over WiFi.

TWS introduces wireless as a service