TWS Rapid Data Box

TWS zorgt voor instant mobiele bereikbaarheid op iedere locatie! De mobiele breedband koffer van TWS geeft gegarandeerde ontvangst. Zonder dat jij daar allerlei toebehoren voor nodig hebt. Een ideale oplossing voor snelle en betrouwbare connectiviteit, zelfs in te zetten op uitdagende locaties!

TWS Rapid Data Box

TWS heeft een koffer ontwikkeld waar een 4G router in is geplaatst. In een straal van 50 meter geeft deze TWS Rapid Data Box (RDB) een draadloos netwerksignaal af, welke beveiligd internet levert of een koppeling naar een zakelijk netwerk legt. De straal van 50 meter is een stuk verder dan een gebruikelijke mobiele hotspot. Een verbinding met de TWS RDB geeft de mogelijkheid om 70 mbit data per seconde binnen te halen. Daarnaast maak je gemakkelijk een beveiligde verbinding met jouw eigen zakelijke netwerk doordat ook een Private APN verbinding mogelijk is.

De router heeft ruimte voor twee SIM-kaarten, waardoor het mogelijk is om op verschillende provider netwerken data te verzenden. TWS geeft de mogelijkheid tot een verbinding via het KPN of het Vodafone netwerk. Door gebruik te maken van een dual simkaart wordt tevens ontvangst gegarandeerd. Er wordt altijd gebruik gemaakt van het netwerk met de beste dekking. De koffer is uit te rusten met een 4G of een 5G router.

De koffer werkt overigens zeer gemakkelijk. Het is een plug-and-play systeem. Technische kennis is niet nodig. Het is mogelijk om de koffer in te zetten als een complete stand alone kit, waarbij gebruik gemaakt wordt van een accu. Ook kan de TWS RDB aangesloten worden op het lichtnet. Dit maakt de koffer zeer breed en makkelijk inzetbaar.

Interessant voor jouw organisatie?
Neem dan contact op met TWS!
info@twsnetworks.com of bel 088 – 5702400