WiFi bij noodopvang aangeboden door TWS

Op dit moment komen overal in Nederland vluchtelingen uit Oekraïne aan. In verschillende gemeentes worden locaties ingericht om noodopvang te bieden. Zo ook de gemeente Bommelerwaard. Zij bieden in de sporthal Zalencentrum ’t Gement in Aalst plek aan 200 vluchtelingen. De mensen blijven daar – in principe – enkele dagen. Daarna gaan ze naar een plek waar ze langer kunnen verblijven.
WiFi bij noodopvang aangeboden door TWS

Zodra vluchtelingen in Aalst aankomen kunnen zij gebruik maken van een douche, een bed en krijgen zij te eten. Toen Gemeente Bommelerwaard, al tien jaar een klant van TWS, ons zondag 13 maart jongstleden benaderde met de vraag of we wifi konden regelen in de sporthal, is TWS direct in actie gekomen. Een dag later was de wifi operationeel.

TWS stelt de geboden oplossing inclusief internet gratis beschikbaar omdat wij connectiviteit als basisvoorziening zien. Een voorziening waar zeker ook vluchtelingen gebruik van moeten kunnen maken. Via het netwerk kunnen zij familie en andere achterblijvers op de hoogte brengen van hun veilige aankomst.