Scherp in zicht

Bewakingscamera’s zijn er in veel soorten en maten en in het dagelijks leven zijn ze er bijna overal. Er gaat zeker een preventieve werking vanuit maar helaas is dit niet altijd afdoende. En juist dan zijn goede en bruikbare beelden van belang. Deze beelden kunnen van groot nut zijn voor de politie of voor uw verzekeringsmaatschappij. Goed en scherp beeld kan u enorm helpen in een snelle en succesvolle afhandeling van een vaak toch al ergerlijke aangelegenheid.

Bewakingscamera’s hebben hun waarde al wel bewezen en kunnen ook voor veel organisaties waardevol zijn. Maar dan is er die enorme keus aan verschillende camera’s en systemen. En los daarvan de technische uitdaging van waar en hoe te monteren, waar gaat de data heen en hoe kan je de beelden, al dan niet live, te bekijken.

 

Altijd toezicht in én op elke locatie

Met de technische kennis en ruime ervaring van TWS kunt u gedegen advies verwachten. Of de locatie nu zeer afgelegen locatie is of zich midden in een stadscentrum bevind, voor TWS is het mogelijk om op alle locaties, écht overal, een bewakingscamera-systeem te verzorgen.

De onderscheidende kracht van TWS zit hem het beheersen van veel disciplines, is de locatie afgelegen dan kan een combinatie met een straalverbinding de oplossing zijn. Moet er een complexe infrastructuur aangelegd worden, geen probleem. Combinaties van camera’s met andere (beveiliging) systemen is ook te realiseren.

De TWS professionals besteden veel tijd in het op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen, trainingsdagen bij gerenommeerde leveranciers zijn hier een onderdeel van. In een recente training zijn twee TWS engineers verder op de hoogte gebracht van de mogelijkheden in configuraties, mogelijkheden in verschillende lenzen, data opslag en beeldkwaliteit.

Scherp in zicht

Live of opnames

Wanneer u tot in het fijnste detail wil zien wat er in uw pand óf wat er in de omgeving van uw pand gebeurt dan zijn 4K oftewel Ultra HD camera’s het middel. 24/7 zal een juiste camera configuratie alles in beeld brengen waar u zo zuinig op bent.

Een belangrijke ontwikkeling is de mogelijkheid om opnames op te slaan in een unieke cloud opslag. Op deze manier kunnen uw opnames niet meer ongewenst verdwijnen.
Projecten van A tot Z verzorgen, daar ligt de kracht van TWS, oók als het dus gaat om persoonlijke veiligheid en de bescherming van uw eigendommen.

Foto’s in dit artikel zijn van camerabewaking project op de Waddenzee.

In dit project is een bewakingscamera gecombineerd met twee straalverbindingen, zonnepanelen en windenergie. Het gehele project is uitgevoerd door eigen TWS engineers, van A tot Z!

Heeft u ook een uitdaging, wij gaan hem graag aan. Neem contact op met Eric Meurs: 088- 570 24 00