– Daniël Debets – Afdelingsleider IT Technical Management
– Jeroen Berning – IT Technical Management Beheerder Infrastructuur

“Wij werken inmiddels al bijna acht jaar samen met TWS,” Daniël Debets, Afdelingsleider IT Technical Management bij Heijmans vertelt over de samenwerking met TWS groep. “Een stabiele internetverbinding direct aan de start van ons bouwproces is voor ons van essentieel belang. Onze samenwerking startte toen Heijmans een complex project in Geleen uitvoerde. Daar moesten we op een zeer lastige locatie op de A2, een internetverbinding hebben. De mogelijkheid van glasvezel was er wel, maar werd ontzettend kostbaar. Een straalverbinding leek de beste oplossing. Dit was echter niet gemakkelijk te realiseren. Op voorstel van TWS werd dit een mast midden op de A2! Doordat TWS er binnen twee weken voor heeft gezorgd dat ons netwerk daar draaide, werd vertraging van het project voorkomen.”

Opdrachtgever: Heijmans
Omvang: doorlopend ongeveer 20 bouw locaties
Projectleider: Eric Meurs
Wanneer: vanaf 2010 tot heden
Realisatietijd: 1-2 weken per locatie
Tags: draadloos, internet, waas, wlan

“Dat is, zoals wij dat ervaren, ook echt een kracht van TWS,” schetst Jeroen Berning, IT Technical Management Beheerder Infrastructuur bij Heijmans. “Samenwerken en een oplossing vinden, voor wat eigenlijk een onmogelijke locatie lijkt.” Debets vult aan: “Onze ervaring is dat ze ook altijd de drive hebben om het project te laten slagen. Ook al moeten ze dan soms een aantal stappen extra zetten. TWS zorgt altijd voor dé oplossing, wij vertrouwen daar blindelings op. Als iets echt niet kan, dan is het technisch gewoon niet mogelijk. Dit antwoord krijgen we dan ook altijd eerlijk.”

“Ook onze engineers vertrouwen op TWS,” gaat Berning verder. “Juist wanneer we op een lastig verbindbare locatie een nieuw project beginnen, weten wij dat TWS er in slaagt op tijd een goed werkende oplossing te leveren. Daarin zijn we nog nooit in teleurgesteld! Zeker door het goede contact van TWS met onder andere Alticom, is een verbinding bijna overal mogelijk!”

Ook een vraag voor TWS? Neem dan contact op met een accountmanager van TWS via 088 – 570 24 00