Maak kennis met Gerwin ten Brinke

“De weg naar een meetbare organisatie”, dit was de titel van Gerwin zijn afstudeerproject.

TWS was de organisatie waar Gerwin in 2016 zijn hbo-eindstage kon lopen om zo zijn studie Business IT & Management af te ronden. Wat goed past in de TWS-cultuur was de op voorhand toezegging van Rutger Muijsers (Managing Director); wanneer hij een top stage zou lopen hij ook gelijk een baan bij TWS zou kunnen krijgen.

Met de stage en het afstuderen is het helemaal goed gekomen en met de carrière van Gerwin binnen TWS én zijn werkplezier gaat het ook top! Wat voor Gerwin heel belangrijk was om voor TWS te kiezen is de overzichtelijkheid en de korte lijnen binnen TWS; vlot schakelen en snel tot mooie oplossingen komen past erg in zijn stijl. Daarnaast voelde hij zich al tijdens zijn stage al helemaal thuis bij TWS. Eén van de “jongens” en dus voor hem een eenvoudige keus om te blijven.

Maak kennis met Gerwin ten Brinke

Na zijn mbo-opleiding, waarin de nadruk meer lag op programmeren en systeembeheer, koos Gerwin heel bewust om in zijn hbo-opleiding veel meer de kant van procesbeheersing te kiezen. Een keus die nu heel goed past bij zijn rol als projectleider. Tijdens zijn stage was de implementatie van een ERP-systeem één van de belangrijkste onderdelen en dit systeem wordt binnen TWS nu breed gebruikt. Maar zoals bij veel ERP-systemen zijn de mogelijkheden bijna eindeloos en ziet Gerwin nog steeds mogelijkheden er nog meer winst uit te halen. Die ambitie heeft Gerwin ook in zijn functie als projectleider, hij wil graag nog verder groeien in LAN- en WAN-projecten. Er zijn op dit gebied nog veel mogelijkheden en samen met zijn collega’s wil hij er zo veel mogelijk van benutten.

De grote kracht van TWS ziet hij in het aanbieden van totaaloplossingen op gebied van netwerkinfrastructuren en het geheel ontzorgen van de klant. TWS heeft een heel breed pallet aan mogelijkheden en is ook altijd in staat weer nieuwe en unieke mogelijkheden te bieden. Zeker op dat vlak ziet hij ook zijn eigen toekomst. Niet binnen het gebaande pad blijven maar de klant verrassen door wel die extra stap zetten. Zo kan je met ongekende oplossingen komen waar een klant zelf helemaal niet bij stil had gestaan, dat is leuk! Die manier van werken kernmerkt, samen met nuchter en open, Gerwin heel goed.

Mooie projecten, maar zeker ook de goede sfeer waren twee belangrijke redenen om voor TWS te kiezen. Gezelligheid, zeker privé, maakt het leven voor Gerwin mooi en waardevol. De sfeer tijdens een skivakantie met vrienden en familie is altijd een toppunt in het jaar. En voor een mooi geprepareerde skipiste mag je hem ’s nachts altijd wakker maken.